w Bomi dokonałem zakupu stronga (6 puszek) a do tego była przyprawa do grzańca i kufelek 0,3 z tym, że ceramiczny..cena 16,99
6-ciopak warka strong +kufel
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedziNatomiast mnie nie będzie w BOMI
Jakbym wiedział to napewno bym tam poszedł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziW Szczecinie mieszkam,ale nie wiem gdzie jest ten sklep?Jak owy jest w Szczecinie.
Jakbym wiedział to napewno bym tam poszedł.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StaryKocur Wyświetlenie odpowiedziNo jak to gdzie? W Katowicach przy Ikei, naprzeciwko Carrefoura. To może już idź, bo zanim dojdziesz do Katowic, to jak nic wykupią.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedziw Bomi dokonałem zakupu stronga (6 puszek) a do tego była przyprawa do grzańca i kufelek 0,3 z tym, że ceramiczny..cena 16,99
a wygląda to tak:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziOkropny jest ten kufel
Piwo zresztą też!Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziOkropny jest ten kufelPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-C Wyświetlenie odpowiedziPiwo zresztą też!
Wracając do tematu. Spotkałem ten zestaw w ilości 1 egzemplarz w leszczyńskim Kauflandzie, niestety kartonik rozbebeszony a po kuflu ani śladu. Najwidoczniej ktoś chciał ten kufelek a nie znosi Stronga"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
Comment