Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarek191
Wyświetlenie odpowiedzi
6-ciopak warka strong +kufel
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BEERBOYS1998 Wyświetlenie odpowiedzita sama cena w Polo Markecie
Jak by ktoś wiedział ewentualnie gdzie jeszcze w Krakowie można go kupić to niech da znać.
Dzięki.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Znalazłem w Careffourze nz Zakopiance w Krakowie. Cena 15,99.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedziw Bomi dokonałem zakupu stronga (6 puszek) a do tego była przyprawa do grzańca i kufelek 0,3 z tym, że ceramiczny..cena 16,99
Comment
-
-
Te konserwy pasują do tego kufla jak pięść do nosa.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziJeśli w Krakowie, to w którym Polo?
Jak by ktoś wiedział ewentualnie gdzie jeszcze w Krakowie można go kupić to niech da znać.
Dzięki.
Comment
-
-
Dostępne również w TESCO we Wrocławiu na ulicy długiej, mało już zostało z teo co wczoraj widziałem, ale kufelek całkiem spoko, tylko troszke mini taki, chyba dla abstynentów hehehSzkło, tak małe a daje tyle radości !!!!!!!!!!
Comment
-
Comment