Do lokali trafia właśnie nowa promocja Lecha Pilsa ograniczona do lokali lejących Pilsa w Lesznie i ościennych powiatach. Do trzech piw możesz otrzymać okolicznościowy otwieracz w kształcie medalu a do pięciu czy sześciu statuetkę w kształcie logo klubu. Niestety jak na razie to KP nie popisała się z tą promocją. Na lokal jest podobno tylko po 15 otwieraczy i 10 statuetek, czyli tyle co kot napłakł. Pójdzie to w pół dnia albo jeszcze szybciej i po promocji, załapią się tyko ci co będą w lokalu podczas wizyty przedstawiciela. Przy tych ilościach to tylko Allegro zarobi. Mnie się nie udało jak na razie zdobyć tych gadżetów. Liczę na to, że może wiosną na rozpoczęcie sezonu żużlowego ponowią tę promocję ale w większym nakładzie.
Lech Pils gratuluje Unii Leszno tytułu Mistrza Polski
Collapse
X
-
Lech Pils gratuluje Unii Leszno tytułu Mistrza Polski
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyTagi: brak
-
-
Właśnie dotałem fotki tego otwieracza do kolekcjonerstwa. Niestety tylko fotki są moje bo otwieracz kolegi."Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
Moja strona www w początkowym okresie budowy
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika barman82 Wyświetlenie odpowiedziNie mów że nadal ciężko jest dostac te gadżety."Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
Comment