W Makro też są/były. Wyszło mnie to w sumie 15,85. I taka cena jest jeszcze z pogranicza tolerancji...
Faustus 2 +szklanka
Collapse
X
-
Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowych
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedziWe wrocławskim Makro są nadal. Cena dla klientów nie posiadających koncesji nieco ponad 16 zł.Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smrtan Wyświetlenie odpowiedziZ ciekawości zobaczę czy wciąż są w Sosnowcu. I czy 15,85 dalej obowiązuje (koncesji nie mam, żeby jasność była )Last edited by remfire; 2008-01-12, 18:27.
Comment
-
-
Warszawa - Promenada - Alma - zestaw 26 zł pffffffff oszaleli[...]Najważniejsza k... jest piana ! Czasem piana siada ! Jak jest dużo alkoholu to jest mało piany ! Szklanki muszą k.... być czyste !
Piwo traktować można azotem ( nie pomylić k.... z tlenkiem azotu) ![...]- sensor
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika demko Wyświetlenie odpowiedzi(...) za sympatyczny pszeniczny kufelekLast edited by abernacka; 2008-05-26, 14:44.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziCoś mi się wydaje, że do tego zestawu dodają szklankę a nie kufel.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika demko Wyświetlenie odpowiedzinie bądźmy drobiazgowi ,
I jak by nie patrzeć to do pszenicy jest szklanka a nie kufel(ek).Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment