w Katowicach w Auchan są zestawy pilsnera 5 butelek i grawerowany pokal. cena 12,99
Pilsner +pokal
Collapse
X
-
Czy ten pokal jest taki sam jak ten, tyle że 0,5l? Bo jeżeli tak to on nie jest grawerowany a logo jest wypukłe jak by doklejony wzór szklany. Nie wiem jak nazywa się ta technika zdobienia."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
W bytomskim Realu jest ten zestaw przeceniony na 13.95Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziW bytomskim Realu jest ten zestaw przeceniony na 13.95Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KwAsU_pl Wyświetlenie odpowiedziEh, a ja wczoraj w sklepiku osiedlowym W Wrocku za 15 zł to kupiłem, marian a co tam u Ciebie słychować
Comment
-
-
To fajnie, moja kolekcja chwilowo staneła, brak miejsca i czasu. Dawno się nie odzywałem bo praca pochłania dużo czasu a w auto dużo kasy idzie, heh jeszcze US nie opłacony. Ale powoli wychodzę na postą i mam nadzieję że niedługo spotkamy się na jakiejś giełdzie lub Warsztatach przez marusie proadzonych. pozdrawiamSzkło, tak małe a daje tyle radości !!!!!!!!!!
Comment
-
Comment