Pszenica w Lidlu

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jerzy
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.10
    • 4707

Pszenica w Lidlu

Konserwowy Finkbräu Hefe-Weißbier za 2,19.

Oferta tygodniowa - trudno zgadnąć czy będzie w sprzedaży dłużej, czasem te towary z tygodniówek wracają często, a czasem wcale.
    browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
  • zic
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.06
    • 118

przeniczne

Pilem ale zadna rewelacja Acz kolwiek polecam bo cos nowego

Comment

• docent
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2002.10
      • 5205

Za tą cenę chyba nikt rewelacji się nie spodziewa. Aby było przyzwoite i będzie dobrze...
      Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
      Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
      Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
      Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• docent
        • 2002.10
        • 5205

No i jest bardzo dobrze. Przyzwoita pszenica w świetnej cenie. Kupiłem zgrzewę w ciemno i jadę po jeszcze. W Lidlu przy Wiatracznej (Wawa) jest tego jeszcze cała paleta...
        Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary

Comment

• Bombadil13
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2005.05
          • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
          Przyzwoita pszenica (...) w ciemno i jadę po jeszcze
          Nie kumam Skąd wiesz, że przyzwoita skoro w ciemno jedziesz po jeszcze. Piłeś ją czy nie?
          Poszukuję

Comment

• Stasiek
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2007.02
            • 609

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedzi
            Nie kumam Skąd wiesz, że przyzwoita skoro w ciemno jedziesz po jeszcze. Piłeś ją czy nie?
            No, to jasne. Kupił zgrzewkę w ciemno, wypił, a teraz jedzie po nową dostawę.

A ja wczoraj specjalnie po pracy zajechałem do Lidla przy Conrada (Warszawa) i... nie było tam tej pszenicy.
            Myślałem, że ta promocja jest we wszystkich Lidlach...

Comment

• docent
              • 2002.10
              • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedzi
              Całej zgrzewy nie musiałem wypijać by się przekonać się o walorach smakowych tego produktu
              No to dobrze wybrałem bo pierwotnie miałem jechać właśnie na Conrada. Ale spokojnie, nie sądzę żeby lud wykupił te kilkadziesiąt zgrzewek w ciągu kilku dni...A pewnie i później będzie dostępne, tyle tylko że w wyższej cenie.

Comment

• Bombadil13
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2005.05
                • 2479

Przepraszam. Zamuliłem
                Poszukuję

Comment

• zAjkA
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.12
                  • 1089

Zankomita pszenica. Ja również zaopatrzę się w wiekszą ilość. Jakby chociaż tak smakował Ciechan Pszeniczny było by extra.
                  Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu

Comment

• piotry
                    Kapitan Lagerowej Marynarki
                    • 2005.08
                    • 761

też piłem i musze przyznać że całkiem całkiem - za tę cenę to tylko brać.

Co do dostępności w sklepie to ja w swoim się bardzo naszukałem - okazało się że nie było razem z innymi piwami a obok kas

Comment

• Semper_Fidelis
                      Kapral Kuflowy Chlupacz
                      • 2007.10
                      • 78

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedzi

A ja wczoraj specjalnie po pracy zajechałem do Lidla przy Conrada (Warszawa) i... nie było tam tej pszenicy.
                      Myślałem, że ta promocja jest we wszystkich Lidlach...
                      Z Lidlem jest ten problem, ze większość artykułów z gazetki dostępnych TEORETYCZNIE od rana w poniedziałek, w poniedziałek po poludniu (czyli wtedy kiedy wraca się z pracy) jest już niedostępna. Taka zagrywka marketingowa - damy w gazetce informacje o produkcie X w super cenie, ale wystawimy tylko kilka sztuk. Jak klient przyjedzie specjalnie po produkt X, którego już nie będzie to jest szansa, że kupi coś innego bez promocji. Mam tylko nadzieję, że młodzież szkolna, oraz emeryci i renciści, którzy mogą nawiedzić te sklepy zaraz po otwarciu nie wykupili jeszcze całego zapasu pszenicznego w mojej okolicy.
                      "Ergo bibamus!"

Comment

• alnus
                        Porucznik Browarny Tester
                        • 2007.07
                        • 459

Też się naszukałem w Lidlu w Pszczynie, zanim znalazłem. Kupiłem z rozpędu 4 blaszanki i więcej nie kupię. Piwo smakuje, jakby przed puszkowaniem ktoś wymoczył w nim lub wręcz dodał zmielony karton (lub cokolwiek to było). Jedyna atrakcyjna cecha tego piwa to cena. Niestety. Lepiej dołożyć trochę więcej do Valentinsa w plusie.

Comment

• docent
                          • 2002.10
                          • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Semper_Fidelis Wyświetlenie odpowiedzi
                          Mam tylko nadzieję, że młodzież szkolna, oraz emeryci i renciści, którzy mogą nawiedzić te sklepy zaraz po otwarciu nie wykupili jeszcze całego zapasu pszenicznego w mojej okolicy.
                          Hmm, nie sądzę by to właśnie te grupy społeczne były sprawcami znikania z półek piw pszenicznych

Comment

• Semper_Fidelis
                            Kapral Kuflowy Chlupacz
                            • 2007.10
                            • 78

Właśnie dlatego mam taką nadzieję, że jeszcze nie wykupili
                            "Ergo bibamus!"

Comment

• strazak75
                              Szeregowy Piwny Łykacz
                              • 2007.11
                              • 22

Wczoraj kupiłem to piwo w łódzkim Lidlu na Redkini. Nie wiedzieć czemu stało w alejce z towarami przemysłowymi blżej kas, a nie tam gdzie stoją pozostałe piwa. Wieczorem wypiłem je z moją "piękniejszą połową". Nie powaliło mnie na kolana (w tej cenie to chyba zrozumiałe) ale też nie zniechęciło do daldzej konsumpcji.
                              Pozdrawiam.

Comment

Przetwarzanie...
                              X