Pszenica w Lidlu
Collapse
X
-
Za tą cenę chyba nikt rewelacji się nie spodziewa. Aby było przyzwoite i będzie dobrze...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
No i jest bardzo dobrze. Przyzwoita pszenica w świetnej cenie. Kupiłem zgrzewę w ciemno i jadę po jeszcze. W Lidlu przy Wiatracznej (Wawa) jest tego jeszcze cała paleta...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziPrzyzwoita pszenica (...) w ciemno i jadę po jeszczePoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziNie kumam Skąd wiesz, że przyzwoita skoro w ciemno jedziesz po jeszcze. Piłeś ją czy nie?
A ja wczoraj specjalnie po pracy zajechałem do Lidla przy Conrada (Warszawa) i... nie było tam tej pszenicy.
Myślałem, że ta promocja jest we wszystkich Lidlach...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedziNo, to jasne. Kupił zgrzewkę w ciemno, wypił, a teraz jedzie po nową dostawę.
No to dobrze wybrałem bo pierwotnie miałem jechać właśnie na Conrada. Ale spokojnie, nie sądzę żeby lud wykupił te kilkadziesiąt zgrzewek w ciągu kilku dni...A pewnie i później będzie dostępne, tyle tylko że w wyższej cenie.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedziNo, to jasne. Kupił zgrzewkę w ciemno, wypił, a teraz jedzie po nową dostawę.
A ja wczoraj specjalnie po pracy zajechałem do Lidla przy Conrada (Warszawa) i... nie było tam tej pszenicy.
Myślałem, że ta promocja jest we wszystkich Lidlach..."Ergo bibamus!"
Comment
-
-
Też się naszukałem w Lidlu w Pszczynie, zanim znalazłem. Kupiłem z rozpędu 4 blaszanki i więcej nie kupię. Piwo smakuje, jakby przed puszkowaniem ktoś wymoczył w nim lub wręcz dodał zmielony karton (lub cokolwiek to było). Jedyna atrakcyjna cecha tego piwa to cena. Niestety. Lepiej dołożyć trochę więcej do Valentinsa w plusie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Semper_Fidelis Wyświetlenie odpowiedziMam tylko nadzieję, że młodzież szkolna, oraz emeryci i renciści, którzy mogą nawiedzić te sklepy zaraz po otwarciu nie wykupili jeszcze całego zapasu pszenicznego w mojej okolicy.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Wczoraj kupiłem to piwo w łódzkim Lidlu na Redkini. Nie wiedzieć czemu stało w alejce z towarami przemysłowymi blżej kas, a nie tam gdzie stoją pozostałe piwa. Wieczorem wypiłem je z moją "piękniejszą połową". Nie powaliło mnie na kolana (w tej cenie to chyba zrozumiałe) ale też nie zniechęciło do daldzej konsumpcji.
Pozdrawiam.
Comment
-
Comment