Pszenica w Lidlu
Collapse
X
-
Za tą cenę chyba nikt rewelacji się nie spodziewa. Aby było przyzwoite i będzie dobrze...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
No i jest bardzo dobrze. Przyzwoita pszenica w świetnej cenie. Kupiłem zgrzewę w ciemno i jadę po jeszcze. W Lidlu przy Wiatracznej (Wawa) jest tego jeszcze cała paleta...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
-
Comment
-
Kupił zgrzewkę w ciemno, wypił, a teraz jedzie po nową dostawę.
A ja wczoraj specjalnie po pracy zajechałem do Lidla przy Conrada (Warszawa) i... nie było tam tej pszenicy.
Myślałem, że ta promocja jest we wszystkich Lidlach...Comment
-
No to dobrze wybrałem bo pierwotnie miałem jechać właśnie na Conrada. Ale spokojnie, nie sądzę żeby lud wykupił te kilkadziesiąt zgrzewek w ciągu kilku dni...A pewnie i później będzie dostępne, tyle tylko że w wyższej cenie.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
-
-
Z Lidlem jest ten problem, ze większość artykułów z gazetki dostępnych TEORETYCZNIE od rana w poniedziałek, w poniedziałek po poludniu (czyli wtedy kiedy wraca się z pracy) jest już niedostępna. Taka zagrywka marketingowa - damy w gazetce informacje o produkcie X w super cenie, ale wystawimy tylko kilka sztuk. Jak klient przyjedzie specjalnie po produkt X, którego już nie będzie to jest szansa, że kupi coś innego bez promocji. Mam tylko nadzieję, że młodzież szkolna, oraz emeryci i renciści, którzy mogą nawiedzić te sklepy zaraz po otwarciu nie wykupili jeszcze całego zapasu pszenicznego w mojej okolicy."Ergo bibamus!"Comment
-
Też się naszukałem w Lidlu w Pszczynie, zanim znalazłem. Kupiłem z rozpędu 4 blaszanki i więcej nie kupię. Piwo smakuje, jakby przed puszkowaniem ktoś wymoczył w nim lub wręcz dodał zmielony karton (lub cokolwiek to było). Jedyna atrakcyjna cecha tego piwa to cena. Niestety. Lepiej dołożyć trochę więcej do Valentinsa w plusie.Comment
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
-
-
Wczoraj kupiłem to piwo w łódzkim Lidlu na Redkini. Nie wiedzieć czemu stało w alejce z towarami przemysłowymi blżej kas, a nie tam gdzie stoją pozostałe piwa. Wieczorem wypiłem je z moją "piękniejszą połową". Nie powaliło mnie na kolana (w tej cenie to chyba zrozumiałe) ale też nie zniechęciło do daldzej konsumpcji.
Pozdrawiam.Comment