Kupiłem dziś w Carefure w Jaworznie Jabłonowskiego Belfasta. Już w domu zauważyłem kapsle z napisem "promocja". I faktycznie na ich odwrocie są obrazki - od razu trafiłem na uśmiechniętą mordkę, oznaczającą następne piwo w miejscu zakupu Można też wygrać koszulkę lub MP4, przesyłając odpowiedni kapselek do Jabłonowa. Nie znalazłem żadnego terminu promocji, więc nie wiem, czy nie trafiłem na jakąś staroć. W każdym razie piwo było pijalne i nic nie straciłem. Nie wiem też czy zyskam, bo nie mam już paragonu ze sklepu i chyba kupię po prostu następne promocyjne butelki, specjalnie dla kwitka.
Kapselki z Balfasta
Collapse
X
-
Kiedy pojechałam na święta do Katowic też trafiłam na to promocyjne piwo i również nie udało mi się niczego dowiedzieć o promocji. W moim przypadku jest za późno, ponieważ nawet jeśli się okaże, że promocja trwa, to nie przejadę ponownie 200 km, żeby odebrać to wygrane piwo.
-
-
Zasady promocji są na kontrze. Nie mam jej przy sobie, ale wieczorem mogę sprawdzić i podać do kiedy trwa.
Nie sądzę, żeby do wymiany kapsla na piwo trzeba wracać tam, gdzie się je nabyło i mieć paragon. Sklepy biorące udział w promocji powinny to robić bez zbędnych formalności, w końcu robią to na koszt browaru, a nie swój.
Comment
-
-
Zasady promocji są, ale nie ma żadnej granicznej daty. Dla sklepów to też tylko kłopot, więc raczej utrudniają. Podobne sytuacje były latem z promocjami lodów. Moje dziecko miało prawie świeczki w oczach, kiedy okazało się, że nie wymieni w sklepie patyczka na nowego loda, bo pani w sklepie nic o tym nie wie.
Comment
-
-
No właśnie, patrzyłam na stronie internetowej Browaru Jabłonowo, ale w dziale "Nowości i promocje" nic nie ma na ten temat
W każdym razie butelki z kapslem Promocja pojawiły się kilka dni temu w lokalnym sklepie Carrefur, zakupiłam wczoraj 1 butelkę i też trafiła mi sie uśmiechnięta mordka (dla niezorientowanych - piwo gratis). Niestety butelka została otworzona w domu, a nie pod sklepem, więc z ewentualnym wyegzekwowaniem nagrody będę musiała poczekac do nastepnych zakupów. Ale kwitek na wszelki wypadek mam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Upiorek Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie, patrzyłam na stronie internetowej Browaru Jabłonowo, ale w dziale "Nowości i promocje" nic nie ma na ten temat
Comment
-
-
Kapselki mozna sobie do kolekcji zostawić
Byliśmy dzisiaj w Carrefour gdzie było zakupione piwo ze szczęśliwym kapselkiem na wymianę, ale niestety przy próbie wyegzekwowania przy kasie wygranej butelki, pani postawiła oczy w słup zawołała drugą, naradziły się po czym stwierdziły, że nic nie wiedzą o żadnej promocji Belfasta (pomimo tego, że w koszyczku mieliśmy kolejne 2 promocyjne butelki).
Na pocieszenie poinformowała, że na wymianę w promocji ma tylko chipsy Lays
Comment
-
-
Czy komuś z Was udało się zdobyć kapsel wygrywający t-shirt albo empeczwórkofon nie daj boże ?
Jeśli tak to chętnie bym go odkupił (kapsel oczywiscie) za cenę którą można dogadać lub zaoferował coś z DOBRYCH polskich kapsli.
O ewentualne info proszę na PW lub maila cooperbeer@wp.plPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment