Właśnie nabyłem w starogardzkim Carrefourze zestaw Schöfferhofer Hefeweizen z pokalem. W środku 5 butelek z terminem spożycia 30.08.2008. Cena dość atrakcyjna, zwłaszcza, że to bardzo dobra pszenica - 25,00 zł. Niestety w zestawie brak Dunkla, same Hefeweizeny.
Schöfferhofer Hefeweizen x5 + pokal 0,5 l
Collapse
X
-
Schöfferhofer Hefeweizen x5 + pokal 0,5 l
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
-
-
Mała poprawka - termin to 30.10.2008
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Musze się przejśc do Carrefoura w takim razie, rzeczywiście szkoda, że nie ma Dunkela, ciekawimnie tylko jak owy pokal wygląda...
Comment
-
-
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Łapa Wyświetlenie odpowiedziWe Wrocławiu niestety też ni ma
Comment
-
-
Schöfferhofer Hefeweizen 5 but. + szklanka
Schöfferhofer Hefeweizen, 5 butelek ze szklanką do pszeniczniaków zapakowany w kartonie. Widziałem w kilku miejscach w stolicy i rozrzut cenowy spory.
Delima (sklep w Galerii Rembielińska na Bródnie) 39.99, Alma w Piasecznie 35.99, Real przy M1 26,99 - całkiem dobra cena, zrobiłem sobie wcześniejszy mikołajkowy prezentNie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
Comment
-
-
Czy jest to zestaw taki jak ten http://www.browar.biz/forum/showpost...56&postcount=5 , czy coś nowego?
Comment
-
Comment