W Carrefour do dostania zestaw 4 buteleczek trapistów z Koningshoeven. Każda inna, ale nie pytajcie mnie których, bo nie pamietam. Zapewne był tam dubbel, tripel i quadrupel, ale czy 4-ty był blond czy bockbier, to nie wiem; napewno nie było wśród nich witte, bo ten wyróznia się etykietą. Gdy zobaczyłem cenę - 44,00 moje zainteresowanie zestawem natychmiast znikneło 10 zł za bączek 0,33 to przegięcie i nawet nie rekompensuje tego ładny pucharek.
La Trappe x4 + pokal 0,25
Collapse
X
-
La Trappe x4 + pokal 0,25
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
-
-
Jeśli to taki sam zestaw, jak ten z Bomi:
La Trappe - 4-pak + pokal
to pokal jest 0,25 l, a piwa 0,33 l - bo tytuł tematu wskazuje na coś zgoła innego
a i cena lepsza - bo w Bomi ok. 50 zł
NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Gdybyś zrobił fotkę od góry (od strony rączki), to bym był bardziej pewny. W tym który ja widziałem, byly 2 wgłębienia na włożenie ręki i uchwyt niewidoczny z tej perspektywy. Co i tak nie przesądzałoby sprawy. Jak będę kolejny raz, to sprawdzę dokładniej. Ale czy to nie dziwne, że dają pucharek 0,25 do butelek 0,33 ?Last edited by Pendragon; 2008-01-11, 15:16.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
No przecież pisałem, że w C. i za 44 zl !
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
W Katowickim Auchanie, ostatni egzemplarz, cena 39 zł. Opakowanie totalnie rozwalone i nie chcę negocjować ceny - no to nie kupiłem.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Zestaw jest ponownie do kupienia w tej samej sieci i po tej samej cenie.
Comment
-
-
W sieci Carrefour nowa dostawa - takze szykuje sie dluzsza promocja widze Cena ta sama :/koncerniak = prawie jak piwo :D
Ostatnie testy: Minibrowar MajEr z Gliwic!
reklama: Ski Jump Mania - fajna gra przeglądarkowa!
Sonda prezydencka użytkowników GooglePlus
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76 Wyświetlenie odpowiedziTwój opis rączki/uchwytu się zgadza - więc wychodzi na to, że to ten sam zestaw.
Pokal 0,25 - ale nacechowany dosyć nisko - więc na upartego, bez piany wejdzie cała butelka
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziW Katowickim Auchanie, ostatni egzemplarz, cena 39 zł. Opakowanie totalnie rozwalone i nie chcę negocjować ceny - no to nie kupiłem.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
w Gliwickim CArrefour Forum ostatnie 2 egzemplarze... :P 44zeta za sztuke...koncerniak = prawie jak piwo :D
Ostatnie testy: Minibrowar MajEr z Gliwic!
reklama: Ski Jump Mania - fajna gra przeglądarkowa!
Sonda prezydencka użytkowników GooglePlus
Comment
-
Comment