Beczka Bosmana

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • robox
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.11
    • 8188

Beczka Bosmana

Info z gazetki:
    Ruszyła nowa promocja Bosmana, tym razem nagrodą będzie piwa. Akcja prowadzona będzie pod hasłem "Przywitajmy wspólnie niedzielę", bo właśnie w sobotę, co tydzień, dokładnie o północy, wyłaniany będzie zwycięzca promocji.
    Aby wygrać całą beczkę, czyli 50 litrów Bosmana, wystarczy kupić piwo tej marki w jednym z wyznaczonych szczecińskich lokali i wrzucić wypełnioną kartę konkursową do skrzynki. Co tydzień, w sobotę o północy, w każdym z wybranych lokali będzie następowało losowanie osoby, która aby otrzymać nagrodę, będzie musiała udzielić prawidłowej odpowiedzi na zadane pytanie. Zwycięzca oprócz wygranych 100 pełnych półlitrowych kufli Bosmana, zyska przywilej skonsumowania ich w wybranym przez siebie terminie wraz z pięcioma osobami towarzyszącymi, w specjalnie przygotowanej loży zwycięzcy.
    Attached Files
  • ARTHUR
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 2338

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedzi
    Info z gazetki:
    Ruszyła nowa promocja Bosmana, tym razem nagrodą będzie piwa. Akcja prowadzona będzie pod hasłem "Przywitajmy wspólnie niedzielę", bo właśnie w sobotę, co tydzień, dokładnie o północy, wyłaniany będzie zwycięzca promocji.
    Aby wygrać całą beczkę, czyli 50 litrów Bosmana, wystarczy kupić piwo tej marki w jednym z wyznaczonych szczecińskich lokali i wrzucić wypełnioną kartę konkursową do skrzynki. Co tydzień, w sobotę o północy, w każdym z wybranych lokali będzie następowało losowanie osoby, która aby otrzymać nagrodę, będzie musiała udzielić prawidłowej odpowiedzi na zadane pytanie. Zwycięzca oprócz wygranych 100 pełnych półlitrowych kufli Bosmana, zyska przywilej skonsumowania ich w wybranym przez siebie terminie wraz z pięcioma osobami towarzyszącymi, w specjalnie przygotowanej loży zwycięzcy.
    Skąd ty to wiesz?

Ja pije BOSMANA i jeszcze niec takiego nie słyszłem,ani nie widziałem,a chodze do PUB tylko tam gdzie jest Bosman(2-3)razy w tygodni,piwo Bosman pije Co dziennie i nic nie widziałem.A mam zaprzyjażnione skalepy monopolowe tam gdzie mieszkam,a dokładnie SZCZECIN i nic i nikt nie słyszał o takim czymś.

Proszę podaj dokładnie z jakiej gazetki to przeczytałęś.

Comment

• robox
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.11
      • 8188

Z pewnej gazetki marketingowej, tej samej z której kilka tygodni wcześniej cytowałem info o kalendarzu Bosmana.

Comment

• ARTHUR
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.07
        • 2338

To mnie bardzo to zadziwiło,gdyż mieszkam w Szczecinie i uwielbiam to piwo,a nic nie nie słychać,ani widzieć.Poprostu tutaj Cicho na ten temat.

Comment

• robox
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.11
          • 8188

Pewnie na dniach ta promocja się pojawi, może nawet w twojej knajpie

Comment

• ARTHUR
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.07
            • 2338

Chciałbym to zobaczyć.(kiedy?)

Jak zobacze to napewno sie odezwe i napisze.

Comment

• robox
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.11
              • 8188

więcej na portalu www.mewa-tv.szczecin.pl

Comment

• ARTHUR
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.07
                • 2338

Wielkie dzięki.