w Auchanie w Katowicach promocję napotkałem. 5cio pak Okocim Mocne i do tego szklaneczka 0,3. Cena 13,,99
Okocim Mocne - 5ciopak + szklanka
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Jeszcze z tym się nie spotkałem.
Taniej sprzedaje niż oferowana jest cena.
To naprawde dziwne. -
Comment
-
Okocim Mocne 5+szklanka
od 15 lutego w sklepach Reala jest promocja na Okocim Mocne
5 piw w puszce + szklanka, zapakowane w kartonie. Cena 14,95Comment
Related Topics
Collapse
-
Promocja zauważona w sklepie monopolowym.
Przy zakupie 5 różnych piw Okocim ( na plakacie przelicznik dowolny do wpisania ) szklanka 0,5l gratis.
Szklanka bodajże ta https://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=59962 , jak dobrze kojarzę.-
Channel: Promocje piwne
2018-11-22, 09:37 -
-
Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...3 Photos
-
Channel: Słowacja
-
-
Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
-
Channel: Małopolskie
-
-
Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał
? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji
. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment