Tyskie. Sponsor Trenera i Reprezentacji Polski

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Micho441
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2008.04
    • 812

Syn dostał te flage będąc w Wałczu na zakupach w Kauflandzie i jeśli kogoś interesuje chetnie oddam ją.

Comment

• mwa
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2003.01
      • 5071

Mnie ni, ale moją też synowi dałem i zadowolony.
      Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• Micho441
        • 2008.04
        • 812

Moj syn wypil piwa a mi tylko flaga została, ja kolekcjonuje tylko wszystko co ma logo Bosmana.

Comment

• robox
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.11
          • 8188

W markecie Dino widziałem promocję, do 4 Tyskich dają koszulkę chłodzącą na butelkę.

Comment

• robox
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2002.11
            • 8188

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lacriferno Wyświetlenie odpowiedzi
            Gdyby ktoś miał wątpliwości, kogo sponsoruje Tyskie . Jest jeden szczegół, który świadczy, że nieważne kogo, ważne, że w ogóle. Jak ktoś ma szczęście, to może się natknąć na reklamę z błędnie napisanym nazwiskiem trenera.
            Dzisiaj na onecie widziałem tą reklamę, dalej jest z błędnym nazwiskiem.

Comment

• dzidek1960
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.01
              • 1548

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedzi
              Czy ktos wie z jakiej to promocji ?
              Też by mnie interesował taki komplecik. Co do wspomnianej w następnych postach ceny to dla mnie jak i niektórych w tym temacie jest jak najbardziej przystępna. Mimo, że temat szklanek sportowo-piwnych na Allegro śledzę na bieżąco, to ta aukca jakoś mi umknęła
              "Ma jednak kraj polski napój warzony
              z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
              piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
              do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
              mieszkańców, lecz i cudzoziemców
              wybornym smakiem"
              Jan Długosz, Historie Piwne
              Moja strona www w początkowym okresie budowy

Comment

• marian1920
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.10
                • 1333

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedzi
                Też by mnie interesował taki komplecik. Co do wspomnianej w następnych postach ceny to dla mnie jak i niektórych w tym temacie jest jak najbardziej przystępna. Mimo, że temat szklanek sportowo-piwnych na Allegro śledzę na bieżąco, to ta aukca jakoś mi umknęła
                dokładnie, tez nie wiem jakim cudem mogłem przeoczyć te szklaneczki. Mam nadzieje, że jeszcze się pokażą, chociaż pewnie teraz cena będzie dużo większa niestety

Comment

• Pogoniarz
                  † 1971-2015 Piwosz w Raju
                  • 2003.02
                  • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedzi
                  Tesco za zakup 10x500ml puszek dostanie sie flage cena 24,99.
                  W monopolowym przy pętli na Kołłątaja trzeba kupić 10 tychaczy i dostanie się flagę-ceny nie pamiętam ,ale chyba coś kole 25 zł.
                  P.S Ciekawe co potem zrobić z tymi "piwami"???

Prawie jak Piwo
                  SZCZECIN

Comment

• browarny
                    Szeregowy Piwny Łykacz
                    • 2006.07
                    • 12

kolejna promocja

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedzi
                    Kupując, niestety ale nie wiem ile tyskich piw, można otrzymać białą koszulkę z sylwetką Leo Beenhakkera, jego autografem i hasłem "Macie tu mnóstwo utalentowanych piłkarzy" na piersi i nazwą promocji na plecach. Do tej promocji jest jeszcze do wyboru płyta DVD z wszystkimi bramkami oraz najciekawszymi akcjami z drogi Polaków do Mistrzostw Europy i wywiadem z Leo.
                    Na dniach(a moze już) w gastronomii pojawi się nowa promocja, Do 2 Tyskich płyta "Nasza droga do ME", do 4 koszulka, do 6 szalik kibica. Niestety pula gadzetów jest mała więc jak macie jakies znajomości w pubach to ruszajcie .......

Comment

• ArtK31
                      • 2005.04
                      • 708

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedzi
                      dokładnie, tez nie wiem jakim cudem mogłem przeoczyć te szklaneczki. Mam nadzieje, że jeszcze się pokażą, chociaż pewnie teraz cena będzie dużo większa niestety
                      Szkanki są na alledrogo dostepne< przynajmniej jedna aukcja jest teraz w toku ...
                      Swoją drogą ciekawe czy będą dostępne w jakiejś promocji przed rozpoczęciem ME.

Comment

• dzidek1960
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.01
                        • 1548

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedzi
                        Zauważyłem, że Marian już je zdobył. Mnie też się udało (czekam za dostawą).
                        Jeżeli jeszcze ktoś jest zainteresowany to może podpowiem, że znowu się pojawiły. Zainteresowani mogą szukać w Sport i turystyka -> Kolekcje sportowe -> EURO 2008
                        "Ma jednak kraj polski napój warzony
                        z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
                        piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
                        do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
                        mieszkańców, lecz i cudzoziemców
                        wybornym smakiem"
                        Jan Długosz, Historie Piwne
                        Moja strona www w początkowym okresie budowy

Comment

• robox
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2002.11
                          • 8188

Tyskie zapomniało już chyba o Euro, bo już na nowych etykietach widnieje hasło "Tyskie. Wspieramy Naszych Olimpijczyków!".

Comment

• ARTHUR
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.07
                            • 2338

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArtK31 Wyświetlenie odpowiedzi
                            Szkanki są na alledrogo dostepne< przynajmniej jedna aukcja jest teraz w toku ...
                            Swoją drogą ciekawe czy będą dostępne w jakiejś promocji przed rozpoczęciem ME.
                            Witam,

chyba na allegro?
                            alledrogo?

Comment

• marian1920
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.10
                              • 1333

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedzi
                              Witam,

chyba na allegro?
                              alledrogo?
                              oczywiście że na alledrogo.....przecież allegro nie istnieje gdyby istniało, to ceny byłyby przyzwoite

Comment

• ergie
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2004.05
                                • 1041

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedzi
                                Tyskie zapomniało już chyba o Euro, (...).
                                Dziwisz im się?
                                Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
                                ------------------------------------------------------------------
                                Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!

Comment

Przetwarzanie...
                                X