Kupując, niestety ale nie wiem ile tyskich piw, można otrzymać białą koszulkę z sylwetką Leo Beenhakkera, jego autografem i hasłem "Macie tu mnóstwo utalentowanych piłkarzy" na piersi i nazwą promocji na plecach. Do tej promocji jest jeszcze do wyboru płyta DVD z wszystkimi bramkami oraz najciekawszymi akcjami z drogi Polaków do Mistrzostw Europy i wywiadem z Leo.
Tyskie. Sponsor Trenera i Reprezentacji Polski
Collapse
X
-
Tyskie. Sponsor Trenera i Reprezentacji Polski
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyTagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziKupując, niestety ale nie wiem ile tyskich piw, można otrzymać białą koszulkę z sylwetką Leo Beenhakkera, jego autografem i hasłem "Macie tu mnóstwo utalentowanych piłkarzy" na piersi i nazwą promocji na plecach. Do tej promocji jest jeszcze do wyboru płyta DVD z wszystkimi bramkami oraz najciekawszymi akcjami z drogi Polaków do Mistrzostw Europy i wywiadem z Leo.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziA ktoś wygrał juz może w tym konkursie SMS?
Comment
-
-
Dzisiaj widziałem kartonik z 12 puszkami Tyskiego + flaga gratis. Tak głosił napis na kartoniku , ale szczegółów ( np. wygląd, wielkość flagi) nie znam, bo owe kartoniki stały w kącie, a flaga nie była zaprezentowana. Zapewne wkrótce będzie głośniej o tej promocji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KwAsU_pl Wyświetlenie odpowiedziJa wysłałem już kilkanaście takich smsów i nic, normalnie lipa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj widziałem kartonik z 12 puszkami Tyskiego + flaga gratis. Tak głosił napis na kartoniku , ale szczegółów ( np. wygląd, wielkość flagi) nie znam, bo owe kartoniki stały w kącie, a flaga nie była zaprezentowana. Zapewne wkrótce będzie głośniej o tej promocji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziW Realu jest zestaw 10 butelek 0,5l + flaga gratis, cena 19,99 zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie zakupiłem ten kartronik.
Flaga nawet ładna!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziFlaga nawet ładna!
Comment
-
Comment