Syn dostał te flage będąc w Wałczu na zakupach w Kauflandzie i jeśli kogoś interesuje chetnie oddam ją.
Tyskie. Sponsor Trenera i Reprezentacji Polski
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lacriferno Wyświetlenie odpowiedziGdyby ktoś miał wątpliwości, kogo sponsoruje Tyskie . Jest jeden szczegół, który świadczy, że nieważne kogo, ważne, że w ogóle. Jak ktoś ma szczęście, to może się natknąć na reklamę z błędnie napisanym nazwiskiem trenera.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedziCzy ktos wie z jakiej to promocji ?"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziTeż by mnie interesował taki komplecik. Co do wspomnianej w następnych postach ceny to dla mnie jak i niektórych w tym temacie jest jak najbardziej przystępna. Mimo, że temat szklanek sportowo-piwnych na Allegro śledzę na bieżąco, to ta aukca jakoś mi umknęła
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziTesco za zakup 10x500ml puszek dostanie sie flage cena 24,99.
P.S Ciekawe co potem zrobić z tymi "piwami"???
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
kolejna promocja
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziKupując, niestety ale nie wiem ile tyskich piw, można otrzymać białą koszulkę z sylwetką Leo Beenhakkera, jego autografem i hasłem "Macie tu mnóstwo utalentowanych piłkarzy" na piersi i nazwą promocji na plecach. Do tej promocji jest jeszcze do wyboru płyta DVD z wszystkimi bramkami oraz najciekawszymi akcjami z drogi Polaków do Mistrzostw Europy i wywiadem z Leo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedzidokładnie, tez nie wiem jakim cudem mogłem przeoczyć te szklaneczki. Mam nadzieje, że jeszcze się pokażą, chociaż pewnie teraz cena będzie dużo większa niestety
Swoją drogą ciekawe czy będą dostępne w jakiejś promocji przed rozpoczęciem ME.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedzidokładnie, tez nie wiem jakim cudem mogłem przeoczyć te szklaneczki. Mam nadzieje, że jeszcze się pokażą, chociaż pewnie teraz cena będzie dużo większa niestety
Jeżeli jeszcze ktoś jest zainteresowany to może podpowiem, że znowu się pojawiły. Zainteresowani mogą szukać w Sport i turystyka -> Kolekcje sportowe -> EURO 2008"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArtK31 Wyświetlenie odpowiedziSzkanki są na alledrogo dostepne< przynajmniej jedna aukcja jest teraz w toku ...
Swoją drogą ciekawe czy będą dostępne w jakiejś promocji przed rozpoczęciem ME.
chyba na allegro?
alledrogo?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziWitam,
chyba na allegro?
alledrogo?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziTyskie zapomniało już chyba o Euro, (...).Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
Comment