Cena 25,00 - dostępne w sieciach Carrefour...
Svyturys Extra 5x0,5 + pokal
Collapse
X
-
Svyturys Extra 5x0,5 + pokal
koncerniak = prawie jak piwo :D
Ostatnie testy: Minibrowar MajEr z Gliwic!
reklama: Ski Jump Mania - fajna gra przeglądarkowa!
Sonda prezydencka użytkowników GooglePlusTagi: brak
-
-
U mnie w Gliwicach są 2 Carrefoury, z czego obydwa mają inną politykę.
Np. tego Svytrusa dostaniesz w 1, a w drugim nie. Grolscha ze szklanką tylko w 1 a w drugim nie, ale w drugim natomiast masz inne "paki" promocyjne i na odwrót
P.S. Dziś będę na zakupach to zrobię komóreczką fotyLast edited by Tomasz_Moczarski; 2008-02-19, 16:00.koncerniak = prawie jak piwo :D
Sonda prezydencka użytkowników GooglePlus
Comment
-
-
koncerniak = prawie jak piwo :D
Comment
-
-
cieszę się że dodajesz zdjęcia - ale nie da się doprawdy lepszych sprokurować? Przecież szkoda Twojego czasu na obróbkę i miejsca na serwerze na takie mazidła...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Postaram się lepiej ustawić aparat w komórce - to tylko 1,3mpx, także nie ma żadnych rewelacji...
Tutaj zresztą macie tapety z tym "szkłem":
Alaus darykla, stebinanti ne tik tradicinių stilių alumi, tačiau ir įvairiais, statinėse brandintais, eksperimentais.
Alaus darykla, stebinanti ne tik tradicinių stilių alumi, tačiau ir įvairiais, statinėse brandintais, eksperimentais.
Jakby nie patrzeć jedna z najciekawszych promocjiLast edited by Tomasz_Moczarski; 2008-02-22, 02:51.koncerniak = prawie jak piwo :D
Comment
-
-
trzeba nieco cofnąć się by komórrrrra odpowiednio ostrość załapała. trzeba poćwiczyć. Nawet z 1,3 mpix da się coś wycisnąć.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Sądzę, że te tapety ze szklanicą wystarczą dla zainteresowanych zestawem...koncerniak = prawie jak piwo :D
Comment
-
-
Widział ktoś taki zestaw obecnie w Krakowie ? Jeśli nikt się nie pochwali do 16stej to uderzam dziś do Auchan po pracy :-)Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
Auchan odwiedzony, niestety znalazłem ten zestawa Svytyrusa Extra ale: 5 x butelka 0,33 plus szkło również 0,33 l, za 25 zł, więc raczej bez szału, gdyż nastawiłem się na 0.5 litrówki.
Za to są inne promocje ze szkłem :
Erdinger - 2x 0,5 l + szkło 27zł
Svyturys Traditional Collection + książka 39 zł
Schöfferhofer Hefeweizen x 5 + pokal 0,5 l 35zł
Bernard Świąteczny niepasteryzowany + 2 szklanki ok 65 zł
i jeszcze kilka innych (Duvel, coś czeskiego z "zapachem" gratisowym) ale już nie pamiętam...Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
Comment