Napisz jeszcze, czy ta promocja jest w jakiejś sieci sklepów, czy jest jakiś oficjalny plakat informujący o promocji.
To chyba raczej lokalna promocja, widzialem ja jak na razie w niewielkim sklepie u siebie. Plakat informujacy jest jak najbardziej tylko nie wiem jaki on powinien byc, aby byl oficjalny
Oficjalny to ten, na którym przy zdjęciu np. otwieracza jest przelicznik X.......
To tak, jest taki. Tylko cyfry 5 i 6 sa napisane markerem w przygotowanej do tego bialej ramce wiec pewnie rozne sklepy beda sobie same ustalaly w zaleznosci od tego ile akurat Zubra lezakuje w magazynach i za moment straci date waznosci
W sklepie osiedlowym w mojej mieścinie (Konstantnów Ł.) tydzien temu była taka promocja, ze do 2 puch Żubra smycz gratis. Ale to chyba nie była żadna oficjalna akcja, a zachęta bo do konca terminu ważności zostały 2 tyg.
Oferuje medal-otwieracz z nowego browaru rybnickiego na wymiane za powiedzmy 7 podstawek pod piwo.interesują mnie takie kraje jak:Albania,Andora,Bośnia,Islandia,Liechtenstein,K azachstan,Macedonia,Mołdawia,Monaco,Portugalia,San Marino,Watykan i Kosowo.zainteresowanych proszę o wiadomość ...
Piwo warzone bodajże od 2015 roku przy okazji Dni NATO i święta sił powietrznych Czeskiej Republiki. To drugie, po Maxximie, pod względem mocy piwo z browaru z Přerova. Drugie ma, uwaga, aż... 5,5% alkoholu Taka moc wymusiła przy okazji dodatkowy cukier w składzie.
Comment