Żubr + otwieracz, żubr + smycz

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • witekk
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2007.03
    • 60

Żubr + otwieracz, żubr + smycz

Do szesciu piw butelkowych otwieracz (z natury otwarty), do pieciu piw butelkowych smycz. Nie wiem, czy to super rarytas, ale promocja jest promocja
  • robox
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.11
    • 8188

Napisz jeszcze, czy ta promocja jest w jakiejś sieci sklepów, czy jest jakiś oficjalny plakat informujący o promocji.

Comment

• witekk
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2007.03
      • 60

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedzi
      Napisz jeszcze, czy ta promocja jest w jakiejś sieci sklepów, czy jest jakiś oficjalny plakat informujący o promocji.
      To chyba raczej lokalna promocja, widzialem ja jak na razie w niewielkim sklepie u siebie. Plakat informujacy jest jak najbardziej tylko nie wiem jaki on powinien byc, aby byl oficjalny

Comment

• robox
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.11
        • 8188

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika witekk Wyświetlenie odpowiedzi
        Plakat informujacy jest jak najbardziej tylko nie wiem jaki on powinien byc, aby byl oficjalny
        Oficjalny to ten, na którym przy zdjęciu np. otwieracza jest przelicznik X.......
        Last edited by robox; 2008-02-27, 11:44.

Comment

• witekk
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2007.03
          • 60

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedzi
          Oficjalny to ten, na którym przy zdjęciu np. otwieracza jest przelicznik X.......
          To tak, jest taki. Tylko cyfry 5 i 6 sa napisane markerem w przygotowanej do tego bialej ramce wiec pewnie rozne sklepy beda sobie same ustalaly w zaleznosci od tego ile akurat Zubra lezakuje w magazynach i za moment straci date waznosci

Zubr na polce sie nalezy

Comment

• ARTHUR
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.07
            • 2338

Masz może zdjęcie i dokładnie w jakim sklepie tą promocje widziałeś.

Comment

• witekk
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2007.03
              • 60

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedzi
              Masz może zdjęcie i dokładnie w jakim sklepie tą promocje widziałeś.
              Zdjecia nie mam... a sklep jest u mnie w miescie, przy drodze nr 72.

Comment

• ARTHUR
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.07
                • 2338

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika witekk Wyświetlenie odpowiedzi
                Zdjecia nie mam... a sklep jest u mnie w miescie, przy drodze nr 72.
                Dokładnie chodzi o nazwę tego sklepu jaki to jest?

Comment

• witekk
                  Kapral Kuflowy Chlupacz
                  • 2007.03
                  • 60

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedzi
                  Dokładnie chodzi o nazwę tego sklepu jaki to jest?
                  Nie ma on specjalnej nazwy, nie jest to zadna siec... zwykly samoobslugowy, niewielki sklep w malym miescie

Comment

• esperal
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2005.01
                    • 10

W sklepie osiedlowym w mojej mieścinie (Konstantnów Ł.) tydzien temu była taka promocja, ze do 2 puch Żubra smycz gratis. Ale to chyba nie była żadna oficjalna akcja, a zachęta bo do konca terminu ważności zostały 2 tyg.

Comment

• ARTHUR
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.07
                      • 2338

Dzisiaj własnie pochodziłem po moim mieście i nikt w żadnym sklepie nie słyszał o takiej promocji Żubra.
                      Niewiem może ukaż się ona póżniej.

Comment

Przetwarzanie...
                      X