Do szesciu piw butelkowych otwieracz (z natury otwarty), do pieciu piw butelkowych smycz. Nie wiem, czy to super rarytas, ale promocja jest promocja
Żubr + otwieracz, żubr + smycz
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziNapisz jeszcze, czy ta promocja jest w jakiejś sieci sklepów, czy jest jakiś oficjalny plakat informujący o promocji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika witekk Wyświetlenie odpowiedziPlakat informujacy jest jak najbardziej tylko nie wiem jaki on powinien byc, aby byl oficjalnyLast edited by robox; 2008-02-27, 11:44.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziOficjalny to ten, na którym przy zdjęciu np. otwieracza jest przelicznik X.......
Zubr na polce sie nalezy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziMasz może zdjęcie i dokładnie w jakim sklepie tą promocje widziałeś.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika witekk Wyświetlenie odpowiedziZdjecia nie mam... a sklep jest u mnie w miescie, przy drodze nr 72.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziDokładnie chodzi o nazwę tego sklepu jaki to jest?
Comment
-
Comment