Plakat, flaga?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • witekk
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2007.03
    • 60

Plakat, flaga?

W jednym sklepie widzialem cos ciekawego Warki:
    Plakat, ale nie papierowy... cos chyba z materialu... wielkosci 1m x 2m usztywnione na gorze i dole rurkami. Motyw jest taki, ze siedza goscie przy piwie, oczywiscie smieja sie, rozmawiaja... widac, ze im smakuje Sa chyba dwie butelki Warki i podpis:
    "Warka. Tak smakuje w Brzezinach"
    Moje pytanie jest taki, czy widzieliscie cos takiego w innych miastach? Oczywiscie z podpisem gdzie smakuje
  • ARTHUR
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 2338

Ja widziałem inny plakat te same wymiary,ale jest na nim:

sama butelka nalewająca do pokalu.

Ale to nie jest żaden gadżet do zdobycia,oni dostali to tylko do promocji piwa Warka.

Comment

• becik
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2002.07
      • 14999

Widziałem podobny, że Warka najlepsza na Bielanach
      Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• witekk
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2007.03
        • 60

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedzi

Ale to nie jest żaden gadżet do zdobycia,oni dostali to tylko do promocji piwa Warka.
        To, ze oni dostali nie znaczy ze my nie mozemy odstac od nich... albo od zaprzyjaznionego przedstawiciela w tym przypadku Warki

Comment

Przetwarzanie...
        X