U mnie w malym markecie do szesciu puszek Żywca dolaczony jest przewodnik Pascala po Tatrach, Karkonoszach i Beskidach w formie zeszytowej.
Żywiec + przewodnik
Collapse
X
-
Promocja juz nieaktualna - byla seria 6-pakow z ta ksiazeczka w sieciach hipermarketu Carrefour... I szybko wszystko wykupilikoncerniak = prawie jak piwo :D
Ostatnie testy: Minibrowar MajEr z Gliwic!
reklama: Ski Jump Mania - fajna gra przeglądarkowa!
Sonda prezydencka użytkowników GooglePlus -
Pewnie daty jeszcze piw sa dobre... Ale ta promocja byla w lutym jeszcze... Dlatego mowie, ze nieaktualnaResztki pewnie wyslali do Polo Marketu
koncerniak = prawie jak piwo :D
Ostatnie testy: Minibrowar MajEr z Gliwic!
reklama: Ski Jump Mania - fajna gra przeglądarkowa!
Sonda prezydencka użytkowników GooglePlusComment
Related Topics
Collapse
-
W Strakonicach bywałem wielokrotnie, w browarze (a raczej na jego dziedzińcu) również, jednak nigdy nie było okazji zwiedzić go wewnątrz. Zawsze było albo za późno, albo zwiedzanie w momencie uczestnictwa naszej ekipy w piwnej imprezie akurat nie było w jej programie.
Świetna okazja...-
Channel: Czechy
-
-
Kilkanaście dni temu ukazała się ta pozycja dzięki współpracy / przy czynnym udziale browarbizowiczów: azazel82, masumi, Pendragon.
Krótkich recenzji dokonali na swoich blogach Browarnik Tomek, sam Tomek Gebel (azazel82) oraz bloger z kilka Słów o Piwie oraz Mason z Igą (blog Żaba w piwie) na... -
Browarek w niewielkiej wsi położonej około 9 km od Náchodu. Dojechać tu można pociągami do przystanku osobowego Olešnice (zatrzymuje się co drugi pociąg co dwie godziny) skąd spacerem do przejścia jest niecałe 3 km ładną widokowo trasą. Sama wieś jest bardzo ładna, położona na stoku...
-
Channel: Czechy
-
-
Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał
? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji
. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
-
Channel: Niemcy
-
-
Wreszcie dotarło i do nas nowe wydawnictwo w jęz. polskim - "Warzenie bez kompromisów" Randy'ego Moshera.
Dzięki Tomkowi z Piwo.org elroy i Piotrowi Kucharskiemu Twilight_Alehouse powstało polskie wydanie tej niejako kultowej książki.
Zawiera polski dodatek...2025-01-03, 00:43 - Loading...
- Koniec listy.
Comment