Carlsberg w nie długim czasie bo już w kwietniu Carlsberg euro 2008 promocja szklanki , piłki , itp. Ale nie wiem w co jeszcze ma być promocja na całą Polskę
Carlsberg euro 2008
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziNarazie zobaczyczyłem tego Carlsberga tylko w jednym sklepie na ul.Łokietka,w innych monopolach jeszcze go nie mają,sprzedaja starą wersje jeszcze.
Comment
-
-
W dzisiejszej gazetce z LIDLa:
Zrób zakupy za min. 50 zł w tym 4 piwa Carlsberg, przy kasie otrzymasz kod promocyjny, który trzeba wysłać SMS-em na 71530 za 1,22 zł. Do wygrania 1800 nagród (nie napisali jakich - ale m.in. 50 biletów na UEFA EURO 2008™ ) oraz jedna supernagroda (karnet na 4 mecze ćwierćfinałowe + nocleg) dla śmiałka, który "zrobi największe jednorazowe zakupy" w LIDL-u w okresie od 01.04. do 21.05.
Szczegóły podobno na www.lidl.pl - ale ja tam nic nie umiałem znaleźć.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
W sklepach PLUSA od 17 kwietnia jest 4- pak w kartonie ( butelki )
za 9,99 zł + terminarz Euro 2008 gratis
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedziSzczegóły podobno na www.lidl.pl - ale ja tam nic nie umiałem znaleźć.
Szczegóły tutaj.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedziJuż się pojawiło: do wygrania (...) 200 ręczników (...)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziNowsza promocja Carlsberga w LIDL-Szczecin.
9-pak Carlsberga 9x0,5L/1.op kosztuje 22,22zł w tym czapka Carlsberg gratis.
Tez fajna jest rzecz ze jak sie zrobi zakupy za min 50 zl (w tym 4-pak piwa), mozna wziac udzial w losowaniu biletow na wszystkie mecze cwiercfinalowe (ale to juz wszyscy widze wiedza :P)Last edited by Tomasz_Moczarski; 2008-04-27, 10:19.koncerniak = prawie jak piwo :D
Ostatnie testy: Minibrowar MajEr z Gliwic!
reklama: Ski Jump Mania - fajna gra przeglądarkowa!
Sonda prezydencka użytkowników GooglePlus
Comment
-
Comment