W Auchan jest zestaw 9 butelek z tą szklaneczką, pojemność jej chyba większa niż podaje marian1920 (ale mogę się mylić, bo nie zdecydowałem się na zakup).
Carlsberg euro 2008
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziW Auchan jest zestaw 9 butelek z tą szklaneczką, pojemność jej chyba większa niż podaje marian1920 (ale mogę się mylić, bo nie zdecydowałem się na zakup).
Comment
-
-
marian1920 - jesli masz obydwie szklanki to zrob zdjecie, wtedy porownamykoncerniak = prawie jak piwo :D
Ostatnie testy: Minibrowar MajEr z Gliwic!
reklama: Ski Jump Mania - fajna gra przeglądarkowa!
Sonda prezydencka użytkowników GooglePlus
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tomasz_Moczarski Wyświetlenie odpowiedzimarian1920 - jesli masz obydwie szklanki to zrob zdjecie, wtedy porownamy
Comment
-
-
Za zakup 6x500ml puszek Carlsberga cena 19,99 lodówka gratis.
Za zakup 9x500ml butelak Carlsberga cena 25,99 opaska gratis.
Za zakup 7x500ml puszek Carlsberga cena 19,99 szklanka euro gratis.
Wszystko w najnowszej ulotce Tesko ze Szczecina
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedziz tego co wiem to są 2 zestawy, jeden z 0,5 a drugi z 0,3
Mam więc pytanie, czy na pewno jest szklanka o pojemności 0,5l. ? Na pewno są 0.33l. i 0,4l."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziCzytając ten temat i ten post zdecydowałem się na zakup zestawu 9 butelek + szklanka. Niestety ale się rozczarowałem, w zestawie była szklanka 0,4 którą już mam.
Mam więc pytanie, czy na pewno jest szklanka o pojemności 0,5l. ? Na pewno są 0.33l. i 0,4l.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedziPrzepraszam najmocniej, mój błąd"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
Comment