Z całym szacunkiem - ale czy to naprawdę tak trudno powiedzieć, GDZIE się widziało taki czy inny gadżet? Przecież tu chyba nie chodzi tylko o przerzucanie się hasłami, "co słonko widziało..."
Candlekeep ciężko mi na 100% się wypowiadać, ale wydaje mi się, że akcje promocyjne Perły są skierowane głównie na "region". W Biłgoraju gratisy bywają w kilkunastu sklepach - więcej niż gdy akcję ma KP lu GŻ! Ostatnio zapalniczkę widziałem w moim sklepiku osiedlowym (wielkości średniego pokoju)!
Jak Wam piszemy, że gadżety są, to znaczy, że są wszędzie (przynajmniej we wszytkich większych sklepach lubelszczyzny).
Z całym szacunkiem - ale czy to naprawdę tak trudno powiedzieć, GDZIE się widziało taki czy inny gadżet? Przecież tu chyba nie chodzi tylko o przerzucanie się hasłami, "co słonko widziało..."
Tak jak napisał Seta praktycznie w każdym sklepie w regionie są jakieś gratisy do Perły, a parasol jest w sklepie "Zero 7" róg Weteranów i Godebskiego w Lublinie.
Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát
Aaa... No i teraz wszystko jasne.
"Wszędzie" postrzegałem jako "wszędzie tam, gdzie sprzedają Perłę". Tymczasem jednak Perłę kupuję, a gadżetów ani du du... No, ale teraz wiem, że mój pech w tym, że nie szukam "w regionie"
Ja właśnie dziś dostałem taki sam - beczułkowy, zielony - jako dodatek do 6 Pereł Export.
Ale nie wiem, czy to jakieś niedobitki z promocji sprzed roku, czy też coś nowego.
Tak czy inaczej mam i cieszę się, bo fajny jest
Może i fajny, ale bardzo nie trwały. Ja zajeździłem 3 w pół roku (a mam też inne otwieracze, więc nie tylko nimi otwierałem )
Seta Ty jako doświadczony otwieraczami perły, wyżej wymienionymi , możesz powiedzieć jak jest naprawdę odnośnie "niszczenia" lub "nie niszczenia" kapsli przez ten otwieracz, aha mówisz że zajechałeś 3 przez pół roku, czy jesteś w stanie określić mniej więcej na ile butelek wystarcza?
Rozpadają sie koło dziesiątej butelki... ale rzeczywiście prawie nie niszczą kapsla.
W sumie mi to wisi, bo nie zbieram kapsli, więc obraziłem się na te otwieracze...
Comment