Od kierownika sklepu. Każdy market działa w ten sposób, że jest ogólna oferta w centrali i z tej oferty poszczególne sklepy zamawiają asortyment.
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Muszę się pochwalić mini kega dziś zakupiłem i jestem bardzo zadowolony, piwo w smaku bdb. Dla porównaniu mogę powiedzieć, że zwykłego Grafenwaldera pils z puszki 0,5L nie da sie pić a pszeniczniak mini KEG jest
A według mnie to i tak jeden szajs. Ostatnio kupiłem sobie tego pszeniczniaka w małej puszce i niestety nic się nie zmieniło. Tak jak z dużej puchy, ten sam chemiczny posmak i brak wyrażnych nut słodu pszenicznego. Nie wiem co oni robią z tym piwem, że to tak straszna cienizna jest. Chyba najgorszy Weizen, jaki kiedykolwiek piłem. A szkoda.
Kiedy i gdzie kupowałeś to piwo w 0,5 l. puszkach?
Spokojnie da się ją używać. Ja osobiście ten model już 3 raz napełniłem i do tej pory wszystko jest ok. Gumowy korek (to ważne, bo są też plastikowe, które z reguły sie urywaja, ale można je zastąpić np. uszczelką z BA) nawet łatwo wyjąć, puszkę i korek dezynfekuje wrzątkiem. Podobne puszki po piwach jakie można było zakupić w innych dyskontach również sprawują się bez zarzutów i nie potrzeba do nich pompki bo maja zaworek u dołu. Polecam mi jeszcze żadna nie zardzewiała i nie straciła szczelności.
Potwierdzam, nadal używam, jestem zadowolony, praktycznie ich żywotność kończy się wtedy gdy prze gazujemy piwo i się zdeformuje. Ale wtedy są gejzery, że hoho .
Carlsberg butelka 0,66 tylko 2,22PLN.Chyba nikt nie pobije tej ceny!!!
Dobrze Panie kolego, ale powiedz mi co w nosi Twa wypowiedź do tego tematu;/ Takiego sikacza jak Carlsberg chyba nikt z nas nie kupuje, no chyba że chce mieć kłopoty żołądkowe po takiej dawce chemii.
pozdrawiam
ps. podobno od dziś Grafenwalder pszeniczny mini keg tylko 22zł!!
Ostatnia zmiana dokonana przez hudzitson; 2010-11-22, 16:04.
Comment