Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leszektrebacz
Wyświetlenie odpowiedzi
Lidl - Grafenwalder Hefe Weissbier 5l
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rohozecky Wyświetlenie odpowiedziMyślę że etykietę czy kapsel możnaby taniej kupić od bezdomovców pod sklepem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hudzitson Wyświetlenie odpowiedziZastanawiam się tylko, czy etykietka lub kapselek Carlsberga jest wart aż 2,22zł
Cóż ludzie mają różne priorytety w życiu...
pozdrawiam
Comment
-
-
Proszę wrócić do tematu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziWczoraj przyuważona pucha 5l za niecałe 32 złote, ale nie zobaczyłem jak tam z terminem do spożycia.
Comment
-
-
Za każdym razem jak jestem w Lidlu to kupuję sobie po 2-3 hefe w półlitrowych puszkach. Ostatnio były po 1,79 zł. Jednak jak trafię na 5l za 21,99 to z pewnością kupię, choćby dla samego porównania czy z kega jest lepsze od puszkowego. A może ktoś był w Lidlu w Szczecinie na Mieszka I i wie jakie są ceny?
Comment
-
-
Lepiej wypij szybko to piwo zdaje się, że przez ten otwór nalewa się piwo i potem się to zamyka.
Comment
-
-
Nie, chodzi mi o to, że przez ten otwór na górze nalewa się piwo w browarze. Jak chcesz nalać w domu to robisz to tak jak zrobiłeś - przez kranik. Otwarcie górnego zaworu to jest tak jakby otwarcie kapsla w butelce - gaz ucieka, powietrze dostaje się do środka. Piwo szybko się zestarzeje.
Comment
-
Comment