A jak wygląda ostatnia puszka ?
Lidl - Grafenwalder Hefe Weissbier 5l
Collapse
X
-
O tak: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_19072.htm
Od góry czerwony plastikowy pierścień, a w nim czarny zaworek - obraca się i można go wyciągnąć, ale napełnić się nie da.
Trzeba wyrwać to wszystko?
Comment
-
-
Jeszcze jedno pytanie - jeśli mam tą puszkę zatkaną gumowym korkiem (http://browamator.pl/szczegoly.php?U...&grupa_p=6&pwd), zużyję już np. połowę z tych 5 litrów i w środku powstaje podciśnienie -piwo przestaje cieknąć.
Plastikowy zaworek na górze służył do napowietrzania, a jak to wygląda z gumową zatyczką?
Trzeba odwrócić puszkę i wpuścić powietrze przez kranik, czy jak?Last edited by Kambol; 2011-07-03, 15:47.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kambol Wyświetlenie odpowiedzi(...) a jak to wygląda z gumową zatyczką?
Trzeba odwrócić puszkę i wpuścić powietrze przez kranik, czy jak?Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Nawet najgłupsi politycy, nie są tak głupi jak społeczeństwo, które ich wybrało.
Comment
-
-
A mnie ciekawi, jak ludzie chłodzą sobie te beczki. Macie tyle miejsca w lodówce?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika browar23 Wyświetlenie odpowiedzizimna woda i do wiadra ja tak robię
PO przemysleniach od wczoraj, wlasnie tak zrobię
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA mnie ciekawi, jak ludzie chłodzą sobie te beczki. Macie tyle miejsca w lodówce?
Comment
-
-
Ja mam małą studencką lodówkę i poradziłem sobie wyjmując jedną półkę (ostatnią). I to wtedy gdy już miałem otwarty, żeby nie wyciekało z góry (bez różnicy czy zakręcałem w jedną czy w drugą stronę to przy leżeniu ciekło). Tak na spokojnie mieściło się na leżąco na szerokośc jak i głębokośc.
Comment
-
-
miniKEG powraca
Od 24.9.2012 w ramach Tygodnia niemieckiego znowu promocja na miniKEGa pszenicznego Grafenwaldera za 33,33 zł (w czeskim Lidlu będzie za 169 Kč, czyli około 28 zł) Spróbujemy, zobaczymy
Będą też 0,5 l puszki Bitburgera (2,44 zł), König Pilsenera (2,44 zł) i Warsteinera (2,99 zł)...
Comment
-
Comment