Bosman-Królowej Jadwigi-Szczecin

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ARTHUR
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 2338

Bosman-Królowej Jadwigi-Szczecin

Dzisaj zauważyłem w monopolu,przy zakupie 7 piw Bosmana,otrzymuje sie szkalnke 0,5l Bosmana nowy wzór.
  • kangurpl
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.03
    • 2660

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR
    Dzisaj zauważyłem w monopolu,przy zakupie 7 piw Bosmana,otrzymuje sie szkalnke 0,5l Bosmana nowy wzór.
    Ja za 4 bosmany dostałem 2 szklanki ale w Kołobrzegu
    Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
    "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• ARTHUR
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.07
      • 2338

Drugi sklep mieśći sie na Pętli Pomorzany,też przy zakupie 7 piw szklanka gratis.

Comment

• ARTHUR
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.07
        • 2338

Drugi sklep mieśći sie na Pętli Pomorzany,też przy zakupie 7 piw szklanka gratis.
        Kolejny sklep monopolowy na Mieszka I Żródełko i tez 7 piw gadżet szklanka.

Comment

• ARTHUR
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.07
          • 2338

Monopol na Łokietka też ta sama promocja 7 Bosmanów szklanka gratis.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
            Czechy, Praha-Hostivař, U továren 31, Rodinný pivovar Vik
            dadek
            Po Hostivarach 1 i 2 to kolejny browar w tej okolicy Pragi ale tym razem rzemieślniczy. Zaczął funkcjonować we wrześniu 2020, a ja odwiedziłem jego siedzibę 2.10.2021 gdy to świętowano pierwszą rocznicę otwarcia. Najlepszy dojazd zapewniają kursujące tu co 10 minut pociągi, dojście od...
            2022-01-15, 03:06
          • dadek
            Schwetzingen, Schlossplatz 1, Schwetzinger Brauhaus zum Ritter
            dadek
            Schwetzingen to nieduże miasto (około 20 tyś. mieszkańców) położone 13 km na południe od Mannheim na linii kolejowej do Karlsruhe. Pociągi kursują tu co 30 minut (w szczycie częściej), a podróż między tymi miastami trwa 14 minut.
            Główna atrakcją, która przyciąga turystów do...
            2022-10-26, 22:37
          • dadek
            Belgia, Gent, Botermarkt 5, Artevelde Stadsbrouwerij
            dadek
            Browar restauracyjny w samym sercu pięknej gentskiej starówki odwiedziliśmy 5.08.2024. Mieści się on na parterze 2-piętrowej białej kamienicy, przed którą wprost na bruku rozstawiono ogródek z firmowymi parasolami otoczony skrzyniami z zielenią. Mimo, że to ulica można tu przyjemnie posiedzieć...
            2024-09-16, 23:54
          • bastion
            Łotwa, Ryga, Avotu Iela 74, Alus Rume Trofeja.
            bastion
            Wystarczy przespacerować pieszo z dostojnej starówki kilkanaście minut by znaleźć się w bardziej skromnej zabudowie przeplatanej kamienicami i drewnianymi domami.
            W jednej z takich uliczek mieści się browar Trofeja, który na miejscu posiada wyszynk. Moim zdaniem nie jest to klasyczny...
            2023-03-14, 23:29
          • dadek
            Austria,Wiedeń,Mariahilfer Str.156-158, Brauhof Wien Fünfhaus/Kaltenhauser Botschaft
            dadek
            Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
            Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...
            2024-05-23, 01:04
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...