Warka - Bądź tam, gdzie grają najlepsi!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • robox
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.11
    • 8188

Warka - Bądź tam, gdzie grają najlepsi!

Promocja związana znów z wysyłaniem kodów spod kapsli i zawleczek.
    Promocja trwa od 8 września do 19 października 2008 r.
    Co 1 godzinę 3 osoby wygrywają bluzy sportowe a co tydzień dla 3 osób są dwuosobowe wyjazdy na mecze:
    Barcelona - Real Madryt
    Arsenal - Manchester United
    AC Milan - Juventus
  • daw85
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2007.06
    • 14

jesli ktos jest zainteresowany to moge odsprzedac wygrana bluze w konkursie warki warta 100zł sprzedac za 40zł jesli ktos zainteresowany niech napisze na PW

Comment

• madzia88140
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2008.09
      • 1

cześć mam pytanko gdzie sie sprawdza czy wygrałam bluze bo jak wchodzw na www.warka.com.pl to nic nie ma

Comment

• daw85
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2007.06
        • 14

tam własnie sprawdzasz wpisujesz tam nr telefonu

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
          Osjann, Hazy IPA
          e-prezes
          Tak jak tu pisałem miesiąc temu była promocja nowych piw browaru Osjann i w tym tego. W dniu premiery smakowało tak wybornie, że wypiłem 3. Teraz wiem dlaczego...

Kolega Gisou upierał się, że to APA bardziej niż IPA, ale w każdym bądź razie jest to wersja "session". Na...
          2025-04-07, 16:00
        • dadek
          Praha-Klukovice, Do Klukovic 305, Pivovar Prokopák
          dadek
          Ktoś kto tu jeszcze nie był, a został w ten rejon Prahy przywieziony z zawiązanymi oczami, nigdy by nie uwierzył, że jest w stołecznym mieście. Dość wąska, około 6-kilometrowa dolina (Prokopské údolí), którą płynie Dalejský potok to przyrodnicza perełka zachodnich rubieży Prahy....
          2022-10-02, 04:57
        • heckler
          Bernartice- Buková, Buková 110, Akciový Pivovar Albert Michler
          heckler
          Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
          2023-09-13, 08:39
        • heckler
          Brno, Náměstí 28. října 1903/23, EFI Pivovar
          heckler
          Hotel, spa, oraz restauracja działają już od jakiegoś czasu, natomiast od wiosny zeszłego roku, zgodnie z marzeniem właściciela ruszył mały browarek. Pięknie odnowiona kamienica stoi tuż przy głównej ulicy, więc siedzenie w letnim ogródku raczej mija się z celem, ale co może ktoś lubi......
          2022-08-10, 08:09
        • bublitzman
          Bobolice- Bublitz
          bublitzman
          Poszukuję piwnych artefaktów związanych z przedwojennymi Bobolicami (Bublitz).
          Jeśli ktoś posiada takowe lub zna miejsce ich pobytu, będę wdzięczny za kontakt/informację.

Z Bublitz zbieram także inne pamiątki (pocztówki, zdjęcia, wieszaki, monety i inne rzeczy sygnowane...
          2022-05-19, 11:48
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...