Paulaner - Paulaner Oktoberfest Bier 1l+ kufel
Collapse
X
-
Mnie ten zestaw chyba najwyraźniej nie jest pisany. W Almie oczywiście już się skończyły, może w czwartek będą Na osłodę kupiłem parę piwek, w szczególności wynalazek warzony w mieście Hue.
-
-
W parterze nowych bloków po prawej od wisły, miedzy paryską i saską;
http://mapa.szukacz.pl/?&n=487103&e=...z=1m&t=WYBRANY PUNKT
bedzie gdzies tutaj.
Poza tym cała paleta różnych niemieckich piw - dni piwa niemieckiego, czy jakoś tak.
pzdr
flood
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziChyba muszę gdzieś indziej pojechać. 4 raz byłem wczoraj w Realu na Puławskiej i nadal nie ma czyli już nie będzie. Jasna cholera.
sam dzis objechalem kilka adresow, i nic - dopiero alma.
W porownaniu z bierhalle - paulaner kiepski.
Ale i tak smaczny;-)
pzdr
flood
Leave a comment:
-
-
Chyba najlepsze piwo heńka, jakie piłem. Kufel klasyczny - dużo przetrzyma.
Warto!
Leave a comment:
-
-
Przyjedź do Wałbrzycha. Stoi kilka pełnych kartonów w promocyjnej cenie 14,99
Leave a comment:
-
-
Chyba muszę gdzieś indziej pojechać. 4 raz byłem wczoraj w Realu na Puławskiej i nadal nie ma czyli już nie będzie. Jasna cholera.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedziChyba już nieaktualne. Poprosiłem dziś o zakup kumpla i lipa...Ostatnia zmiana dokonana przez Seta; 2008-09-30, 09:03.
Leave a comment:
-
-
W Carrefourach w Warszawie są chyba po 15 PLN. 7,5 PLN za piwo to chyba wolę wypić z jakiegoś browaru restauracyjnego.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gopher Wyświetlenie odpowiedziW lubelskim realu wczoraj był dostępny bez problemu.
Leave a comment:
-
Leave a comment: