Paulaner - Paulaner Oktoberfest Bier 1l+ kufel
Collapse
X
-
kraków w m1 w realu w sobote kupilem bylo dosc sporo zas w realu kolo parku wodnego brak
-
-
W Poznaniu w Realu na Marcelinie, jest ów zestaw za 14 zł z groszami, naprawdę fajna sprawa moim skromnym zdaniem
Leave a comment:
-
-
W Almie na Zwycięzców jest za 16 zeta z groszami, ale co ważniejsze są i inne piwa oktoberfestowe, o niebo lepsze od Paulanera...
Leave a comment:
-
-
To mój pierwszy wpis na forum, a więc na wstępie witam wszystkich
W Warszawie, w Realu w Forcie Wola także nie ma tego zestawu, a z tego co mówiła mi obsługa, to jeśli do tej pory nie dojechał do nich, to znaczy, że najprawdopodobniej w ogóle go nie będzie. Tak to działa podobno z produktami z gazetki :/
Leave a comment:
-
-
Szlag mnie trafi z tym Realem przy Puławskiej. 3 raz jestem i nadal nie ma, a nie mam ochoty jechać na drugi koniec Warszawy po kufel, ech
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika milan1899 Wyświetlenie odpowiedziW Łodzi w realu na Piłsudzkiego dostepnych jest tylko jeszcze 5 sztuk po 14,99 zł(tyle stało na półce) może mają w magazynie więcej?
Dzizas, nazwisko marszałka inaczej się pisze. FCJP.
Leave a comment:
-
-
Nie wiem jakie dokładnie oznaczenia są na tym kuflu z Reala ale na oryginalnym z Oktoberfest jest tylko logo z napisem "Paulaner Munchen" kraj produkcji Austria i miarka 1L. Cena kufla na Oktoberfest to 10,5 Euro. Także Real przygotował super okazję zwłaszcza, że daje piwo gratis.
Leave a comment:
-
-
W Łodzi w realu na Piłsudzkiego dostepnych jest tylko jeszcze 5 sztuk po 14,99 zł(tyle stało na półce) może mają w magazynie więcej?
Leave a comment:
-
-
W lubelskim realu wczoraj był dostępny bez problemu. Oczywiście jacyś ciekawscy już porozrywali kilka zestwów.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedziTo po co firmują ten zestaw jako Oktoberfest?
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Upiorek Wyświetlenie odpowiedziOjej, za tę cenę to nie można mieć wszystkiego naraz. Po kufel z nadrukiem Oktoberfest to do Monachium trzeba się wybrać
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Upiorek Wyświetlenie odpowiedziCzyż nie wystarczy, że puszka jest piękna i okolicznościowa ?
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziO czym?
Nie lepiej napisać "o Oktoberfest"? W ostateczności "o Oktoberfeście".
Leave a comment:
-
-
Dzisiaj byłem w M1 w Markach i nie dowieźli. Zrezygnowany pojechałem do Carrefour Wileńska i tam moim oczom ukazała się cała półka zawalona tym zestawem. Cena 16.40
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedziNa szkle niestety tylko logo Paulanera, nie ma żadnego nadruku o Oktoberfest'ie
Czyż nie wystarczy, że puszka jest piękna i okolicznościowa ?
Leave a comment:
-
Leave a comment: