Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bruzz
Wyświetlenie odpowiedzi
Paulaner - Paulaner Oktoberfest Bier 1l+ kufel
Collapse
X
-
Przed wczoraj będąc w olsztyńskim Realu, zrobiłem sobie prezent i kupiłem ten zestaw (cena prawie 16zł), pozostało tam jeszcze z pięć zestawów.
To już drugi taki prezent sobie robię -parę lat temu kupiłem podobny zestaw Faxa kufel + litrowe piwo w środku.
Comment
-
-
No i nareszcie trafiony. W Kerfurze w Arkadii jest tego całkiem sporo i dobrze, bo ja potrzebowałem 4 zestawySurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kendzior Wyświetlenie odpowiedziczy znajde jeszcze gdzies taki kufel 1litr? Szukam w sieci i nic nie ma ciekawego
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mizoo Wyświetlenie odpowiedzi
WYSYŁKA O ZŁ ???
Mimo wszystko przy tej cenie to chyba lepiej kupić zestaw z piwem, zawsze to literek do wypicia greatis będzie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Upiorek Wyświetlenie odpowiedziWYSYŁKA O ZŁ ???
(...):
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kendzior Wyświetlenie odpowiedziczy znajde jeszcze gdzies taki kufel 1litr? Szukam w sieci i nic nie ma ciekawegoDalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPrzecież jest wyraźnie napisane, że koszt wysyłki to 11zł.
A licząc wysyłkę to i 3 sztuki z piwemLast edited by Upiorek; 2009-02-18, 19:02.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTaki kufel jest wysoce niepraktyczny, nieporęczny i szkoda pieniędzy na niego. No jak ktoś czuje potrzebę to jeszcze zrozumiem. Ale zmieni zdanie po kilku nalaniach. A piwo nie jest tyle warte.
Comment
-
Comment