W PiP w Stargardzie pojawił się taki zestaw. Ładna puszka 1l z dosyć średnim piwem zapakowana w kufel z logiem, o pojemności 1l. Cena 9.99zł
Paulaner - Paulaner Oktoberfest Bier 1l+ kufel
Collapse
X
-
O, ale fajne. Muszę zobaczyć czy może w Realu jestSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Upiorek Wyświetlenie odpowiedziJeżeli to jest to samo co jest na załączonej przez nas fotce, to w Carrefurze w Białej Podlaskiej kosztuje 16,40 zł.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Jakby ktoś zobaczył w Warszawie to będę dźwięczny za info, dzisiaj niestety w 3 miejscach ani widu ani słychu.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Litrowa właśnieSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziJakby ktoś zobaczył w Warszawie to będę dźwięczny za info, dzisiaj niestety w 3 miejscach ani widu ani słychu.
Ale nie wiem czy jeszcze jest.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Łapa Wyświetlenie odpowiedziW Realu czy w Realach?
Niestety nie mam nowej gazetki, więc nie wiem czy będzie to promocja ogólnopolska. Wie ktoś coś na ten temat?
Comment
-
-
A jaka data tej gazetki? Bo na ichniej stronie jest jakaś do 1 piździernika i nic tam nie wyczytałem o Paulanerze.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
Comment