Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika telek
Wyświetlenie odpowiedzi
Paulaner - Paulaner Oktoberfest Bier 1l+ kufel
Collapse
X
-
-
👍 1
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedzi
siedzisz w namiocie jednego browaru i pijesz dwa rodzaje piwa , nawet biesiada piwna w Pszczynie była kilka razy ciekawsza a Jesień Piwna w Cieszynie to już żić urywa .U mnie są a mam to w żici
A jak jest teraz?
PS
Czy w Pszczynie i Cieszynie są precle, prażone migdały i wesołe miasteczko z diabelskim młynem?
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziMa być w Lidl'u, ale na razie nie widziałem. Owszem 39,90, ale z drugiej strony na Oktoberfeście za takie samo piwo w takiej samej pojemności, trzeba beknąć 13,50 jurków, a kufla nie zostawią.Ostatnia zmiana dokonana przez LESNICZYy; 2022-09-16, 16:32.
Leave a comment:
-
-
Ma być w Lidl'u, ale na razie nie widziałem. Owszem 39,90, ale z drugiej strony na Oktoberfeście za takie samo piwo w takiej samej pojemności, trzeba beknąć 13,50 jurków, a kufla nie zostawią.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTaki kufel jest wysoce niepraktyczny, nieporęczny i szkoda pieniędzy na niego. No jak ktoś czuje potrzebę to jeszcze zrozumiem. Ale zmieni zdanie po kilku nalaniach. A piwo nie jest tyle warte.
Leave a comment:
-
-
Taki kufel jest wysoce niepraktyczny, nieporęczny i szkoda pieniędzy na niego. No jak ktoś czuje potrzebę to jeszcze zrozumiem. Ale zmieni zdanie po kilku nalaniach. A piwo nie jest tyle warte.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPrzecież jest wyraźnie napisane, że koszt wysyłki to 11zł.
A licząc wysyłkę to i 3 sztuki z piwemOstatnia zmiana dokonana przez Upiorek; 2009-02-18, 19:02.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kendzior Wyświetlenie odpowiedziczy znajde jeszcze gdzies taki kufel 1litr? Szukam w sieci i nic nie ma ciekawego
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Upiorek Wyświetlenie odpowiedziWYSYŁKA O ZŁ ???
(...):
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mizoo Wyświetlenie odpowiedzi
WYSYŁKA O ZŁ ???
Mimo wszystko przy tej cenie to chyba lepiej kupić zestaw z piwem, zawsze to literek do wypicia greatis będzie...
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kendzior Wyświetlenie odpowiedziczy znajde jeszcze gdzies taki kufel 1litr? Szukam w sieci i nic nie ma ciekawego
Leave a comment:
-
-
szukam kufla 1litrowego
czy znajde jeszcze gdzies taki kufel 1litr? Szukam w sieci i nic nie ma ciekawego
Leave a comment:
-
-
Szczecin Carrefour 16,40zl cena podskoczyla ale jest jeszcze duzo
Leave a comment:
-
Leave a comment: