mi przysłali kufel po prawie 3 tygodniach i jest to kufel 0,5 l
Strong - 50 000 x kufel, 7x sztabka złota
Collapse
X
-
Zmiana smaku
Ne smakuje mi to "promocyjne piwo" - zmiana smaku jest ewidentna - kufla nie potrzebuję na sztabkę nie mam szans, a jedyna ważna cecha tego piwa uległa zmianie. Tracę teraz czas aby w jakimś peryferyjnym sklepie kupić WS sprzed promocji. Jeśli to jest obowiązująca linia smakowa (gdy taki smak zostanie po promocji) to macie jednego klienta mniej.
PozdrawiamComment
-
Ne smakuje mi to "promocyjne piwo" - zmiana smaku jest ewidentna - kufla nie potrzebuję na sztabkę nie mam szans, a jedyna ważna cecha tego piwa uległa zmianie. Tracę teraz czas aby w jakimś peryferyjnym sklepie kupić WS sprzed promocji. Jeśli to jest obowiązująca linia smakowa (gdy taki smak zostanie po promocji) to macie jednego klienta mniej.
Pozdrawiam.
Nam wcale nie zależy na ilości klientów GŻ, a swoje wrażenia smakowe opisuj w innym miejscu.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
Related Topics
Collapse
-
Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
-
Channel: Małopolskie
-
-
Taki kufel wpadł w moje ręce. Wykonany z grubego szkła z metalowym zamknięciem. Ma wygrawerowaną sygnaturę 0,4 L. Napisy jak widać na zdjęciach.
Nie wiem czy to może być jakaś wskazówka co do jego pochodzenia ale dostałem go od wuja z Siedlec. Może kufel pochodzi z tamtych stron......-
Channel: Identyfikacja
-
-
Kod LE (Rakszawa)
Strong lager z alko 8.8%
Piana - szybko znika do obwódki.
Lacing - niewiele.
Gaz - średni.
Barwa - złoty bursztyn.
Aromat - owocowość lagerowa i nieprzyjemna alkoholowość.
Smak - słodkawe potem słodsze, owocowość lagerowa,...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-07-18, 09:39 -
-
Kolejny marketowy produkt z kombinatu z Mannheim.
7,9% alk.
16,3% ekstr.
Aromat - cukierkowy karmel, przez chwilę jakaś nuta kwaśnych owoców (może to być zielone jabłuszko), w tle odrobina chmielu
Piana - wysoka, zwarta, nie jest zbytnio trwała, ale kożuszek...-
Channel: Niemcy
2024-12-02, 01:07 -
-
Nie bez szczypty złośliwości mówi się, że "belgia" (czytaj. belgijskie piwa) jest nudna. Jednym z pierwszych piw belgijskich, które w dawnych czasach wypiłem i całkowicie nie zrobiło na mnie wrażenia to był Duvel. Piwo w takim samym stylu jak to, które opisuję. Kupiłem (albo...
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment