właśnie wchodzi do sklepów nowa promocja. Zestaw 10 puszek i do tego fajny kalendarz książkowy z tyskiego, cena ok 26zł
tyskie+kalendarz
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Leszczyński Kaufland też go już ma.
Kalendarz starannie wydany, każdy tydzień na dwóch stronach, dni podzielone na godziny. Kartki szyte, w twardej oprawie. Na końcu 96 rubryk do wpisów adresowych i kilka stron na notatki. Każdy tydzień zawiera fotkę i krótką notatkę o jakimś lokalu na świecie z jego współrzędnymi GPS. Najbardziej w tych opisach zaskoczył mnie fakt, że tylko w niektórych jest informacja iż jest tam Tyskie. Format 17,5 X 21 cm.
Przykładowe informacje:
BARCADE, NOWY JORK, USA. To jedno z nielicznych miejsc na Brooklynie, gdzie można skosztować między innymi piw warzonych w prywatnych minibrowarach.
SPIŻ, WROCŁAW, POLSKA. Spiż to najsłynniejszy pub we Wrocławiu i pierwszy w Polsce pub z minibrowarem. Posmakujesz tu kilku gatunków świeżo warzonego piwa przyrządzanego według tradycyjnych, pięćsetletnich receptur.
Zgodzicie się chyba ze stwierdzeniem, że te opisy nie bardzo pasują do naszego wizerunku Tyskiego. Aby nie było tak cacy to na każdej stronie jest logo Tyskie, wszak to ich ma ten kalendarz reklamować."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Comment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Mam do sprzedania zestaw startowy do domowej produkcji piwa; W skład zestawu wchodzą:
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą oraz kranik
- termometr analogowy
- ballingometr / areometr / cukromierz 0-25º BLG wraz ze szklaną...2 Photos-
Channel: Targowisko piwowarskie
2024-09-15, 11:09 -
-
Mam do sprzedania zestaw do domowego warzenia piwa w skład którego wchodzi:
- garnek emaliowany z pokrywką o pojemności 30L 200 zł
- drewniana warząchew (łyżka) 10 zł
- śrutownik stołowy 200 zł
- chłodnica zanurzeniowa ze stali nierdzewnej 100 zł
- refraktometr 0-40°Brix'a...5 Photos-
2024-03-10, 19:01 -
-
Dzień dobry,
Mam do sprzedania kocioł zacierno-warzelny firmy Grainfather, model G30 dla warek o wielkości 20-25 litrów do warzenia piwa w warunkach domowych.
Cena: 2 500,0 zł
Urządzenie kupione było w styczniu 2020 roku w sklepie internetowym twójbrowar.pl (mam...-
-
-
Sprzedam zestaw na start, większość sprzętu z zestawu startowego z Twojego Browaru, historia: 3 warki.1. Fermantator z kranikiem 33 l
2. Fermentator z rurką 33l
3. Aerometr
4. Łyga
5. Środek do dezynfekcji ok. 50 % opakowania
6. Filtrator z oplotu
7. Jodowy...3 Photos-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-05-23, 19:49 -
-
Witam.
Sprzedam zestaw do wyrobu piwa (mikrobrowar)
Zestaw zawiera:
- Plastikowy pojemnik fermentacyjny 30 L z pokrywą
- Kran do pojemnika
- Mieszadło plastikowe
- Rurkę fermentacyjną
- Areometr z menzurką (miernik cukru)
-...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment