właśnie wchodzi do sklepów nowa promocja. Zestaw 10 puszek i do tego fajny kalendarz książkowy z tyskiego, cena ok 26zł
tyskie+kalendarz
Collapse
X
-
Leszczyński Kaufland też go już ma.
Kalendarz starannie wydany, każdy tydzień na dwóch stronach, dni podzielone na godziny. Kartki szyte, w twardej oprawie. Na końcu 96 rubryk do wpisów adresowych i kilka stron na notatki. Każdy tydzień zawiera fotkę i krótką notatkę o jakimś lokalu na świecie z jego współrzędnymi GPS. Najbardziej w tych opisach zaskoczył mnie fakt, że tylko w niektórych jest informacja iż jest tam Tyskie. Format 17,5 X 21 cm.
Przykładowe informacje:
BARCADE, NOWY JORK, USA. To jedno z nielicznych miejsc na Brooklynie, gdzie można skosztować między innymi piw warzonych w prywatnych minibrowarach.
SPIŻ, WROCŁAW, POLSKA. Spiż to najsłynniejszy pub we Wrocławiu i pierwszy w Polsce pub z minibrowarem. Posmakujesz tu kilku gatunków świeżo warzonego piwa przyrządzanego według tradycyjnych, pięćsetletnich receptur.
Zgodzicie się chyba ze stwierdzeniem, że te opisy nie bardzo pasują do naszego wizerunku Tyskiego. Aby nie było tak cacy to na każdej stronie jest logo Tyskie, wszak to ich ma ten kalendarz reklamować."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziSPIŻ, WROCŁAW, POLSKA.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziPoświęcili także jeden tydzień CK Browarowi z Krakowa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziCarrefour-nowa cena tego zestawu już kosztuje 21,90zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rysioz Wyświetlenie odpowiedziJa dałem 24 zeta za 10 książęcych w butelce(butelki na wymianę) do Szczecina trochę za daleko
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziTyskie Książęce także bierze udział w promocji "kalendarzowej"?
Comment
-
Comment