A ja se dzisiaj walnąłem dwa Murphiaki z kija w Czarnym Tulipanie i wróciłem do domciu w takim kapeluszu
Murphy's halloween
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedziszkoda, że nazwę tego święta piszemy Halloween"Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedziszkoda, że nazwę tego święta piszemy Halloween
(Ale o rozpoczęciu zdania wielką literą pamiętałem )Last edited by pirackamuza; 2008-11-01, 10:02.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
No to masz nakrycie głowy na lekcje z uczniamibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziNo to masz nakrycie głowy na lekcje z uczniamiTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
A ty myślisz, że gdzie Pijackamuza uczybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment