Zdjęcie otwieracza zamieścił Dzidek1960 w poście 5.
Warka Strong/Żubr-promocja Żabka
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziczyżby ta lornetka była zwykłą podpuchą?"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziJednak nie jest to podpucha. W końcu udało mi się namierzyć tę lornetkę. Jest ona identyczna jak ta, tylko etui jest z tkaniny. Jak na gadżet reklamowy to optyka nawet przyzwoita. Jak się dowiedziałem to lornetek jest mniej niż sklepów biorących udział w promocji, więc nie każdy je dostaje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziJak się dowiedziałem to lornetek jest mniej niż sklepów biorących udział w promocji, więc nie każdy je dostaje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że to lipa. Na sklep przypada 1 lornetka"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziNie całkiem z Tobą się mogę zgodzić. Żona pracuje w osiedlowym sklepiku i osobiście przyjmowała tę promocję. Dostała tylko 20 otwieraczy i żadnej lornetki.
Comment
-
Comment