Warka Strong/Żubr-promocja Żabka

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • robox
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.11
    • 8188

Zdjęcie otwieracza zamieścił Dzidek1960 w poście 5.

Comment

• dzidek1960
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.01
      • 1548

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedzi
      czyżby ta lornetka była zwykłą podpuchą?
      Jednak nie jest to podpucha. W końcu udało mi się namierzyć tę lornetkę. Jest ona identyczna jak ta, tylko etui jest z tkaniny. Jak na gadżet reklamowy to optyka nawet przyzwoita. Jak się dowiedziałem to lornetek jest mniej niż sklepów biorących udział w promocji, więc nie każdy je dostaje.
      "Ma jednak kraj polski napój warzony
      z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
      piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
      do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
      mieszkańców, lecz i cudzoziemców
      wybornym smakiem"
      Jan Długosz, Historie Piwne
      Moja strona www w początkowym okresie budowy

Comment

• ARTHUR
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.07
        • 2338

Jednak nie jest to podpucha. W końcu udało mi się namierzyć tę lornetkę. Jest ona identyczna jak ta, tylko etui jest z tkaniny. Jak na gadżet reklamowy to optyka nawet przyzwoita. Jak się dowiedziałem to lornetek jest mniej niż sklepów biorących udział w promocji, więc nie każdy je dostaje.
        Fajnie masz dzisiaj byłem w kilku Żabkach już nie mają lornetek.zostały tylko otwieracze.

Comment

• kopyr
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2004.06
          • 9475

Jak się dowiedziałem to lornetek jest mniej niż sklepów biorących udział w promocji, więc nie każdy je dostaje.
          Myślę, że to lipa. Na sklep przypada 1 lornetka oraz kilka-naście/dziesiąt otwieraczy. Każda zdrapka wygrywa. No ale jak lornetkę "wygrał" kierownik/właściciel lub pani zza lady, to może być tak, że lornetek jest mniej niż sklepów.
          blog.kopyra.com

Comment

• dzidek1960
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.01
            • 1548

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzi
            Myślę, że to lipa. Na sklep przypada 1 lornetka
            Nie całkiem z Tobą się mogę zgodzić. Żona pracuje w osiedlowym sklepiku i osobiście przyjmowała tę promocję. Dostała tylko 20 otwieraczy i żadnej lornetki. Musiałem się nachodzić aby ją znaleźć, ale tylko mi było dane ją obejrzeć, załatwić jej nie dało się rady. Nie będę wykupywał całego zapasu Żubra aby dostać zdrapki w których i tak mogę jej nie mieć.
            "Ma jednak kraj polski napój warzony
            z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
            piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
            do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
            mieszkańców, lecz i cudzoziemców
            wybornym smakiem"
            Jan Długosz, Historie Piwne
            Moja strona www w początkowym okresie budowy

Comment

• volodos
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2008.09
              • 717

Zwłaszcza, że wypicie większej ilości Żubra grozi kalectwem smakowym

Comment

• robox
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.11
                • 8188

Nie całkiem z Tobą się mogę zgodzić. Żona pracuje w osiedlowym sklepiku i osobiście przyjmowała tę promocję. Dostała tylko 20 otwieraczy i żadnej lornetki.
                Niestety to prawda, w Żabce, w której spotkałem się z tą promocją, pani powiedziała, że dostała tylko kartonik otwieraczy, żadnej lornetki.

Comment

• ARTHUR
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.07
                  • 2338

Ja wczoraj dostałem lornetkę w Żabce jeszcze mają 3 sztuki ich i reszte otwieracze.

Żabka mieśći się przy pub Pivaria na Lelewela Szczecin.

Comment

Przetwarzanie...
                  X