Faktycznie cena niezła.W byłym DDR za tych pięć piwek po dzisiejszym kursie zapłaciłbym około `12 zł plus szklanka około 8 zł.A propos dziś będziemy w " Oszołomie"zerknę sobie jak to to wygląda.
Niech ktoś wstawi zdjęcie szklanki i ewentualnie całego zestawu.
Jakieś 3 tygodnie temu kupiłem w Realu w Łodzi płacąc około 23 zł i jestem ciekaw czy to ten sam zestaw.
w gazetce auchan jest to piwo ze szklanica w cenie 22,99zl ale bylem dzis w warszawskim Auchan kolo godziny 8:30 i pan obslugujacy dzial piwny powiedzial ze "jeszcze nie przyjechalo" i nie wiadomo kiedy bedzie, wiec jesli ktos cos bedzie wiedzial niech da znac na forum
Niech ktoś wstawi zdjęcie szklanki i ewentualnie całego zestawu.
Jakieś 3 tygodnie temu kupiłem w Realu w Łodzi płacąc około 23 zł i jestem ciekaw czy to ten sam zestaw.
W wałbrzyskim " oszołomie" również nie dowieźli, ale za to w Almie na Bielanach jest tego cała masa za 21,99 a jako ciekawostkę dodam, że we wrocławskim Makro zestaw ten stoi na półce za jedyne 27,90
po wizycie w calafiorze w galerii mokotów przeżyłem lekki szok zestawik w cenie jak najbardziej promocyjnej coś 44-45 zeta
na półce obok to samo piwko po 5,50 za butelkę coś drogie to szkło wychodzi. trzeba odwiedzić oszołoma
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
Taki zestaw zauważyłem w łódzkim Macro Cash and Carry. W kartonowym pudełku 5 butelek po 0,5l i szklanka. Cena 33.99. Nastepnym razem jak będę w Macro to chyba sobie kupię. Ostatnio zabrakło mi niestety "cashu" a jak to w Macro, kart tam nie honorują...
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois. Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Taki zestaw zauważyłem w łódzkim Macro Cash and Carry. W kartonowym pudełku 5 butelek po 0,5l i szklanka. Cena 33.99. Nastepnym razem jak będę w Macro to chyba sobie kupię. Ostatnio zabrakło mi niestety "cashu" a jak to w Macro, kart tam nie honorują...
Wychodzi prawie siedem zeta za butelkę, trochę drogo, no chyba że ktoś zbiera szklanki.......gdzieś "szofera" widziałem po niecałe sześć zeta...
Comment