Schöfferhofer Weizen 5x + szklanka

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dabu1
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.04
    • 159

Nie dalej jak w zeszłą niedzieli widziałem "szofera" za 5,30zł w Drink Hali we Wrocławiu na Henryka Brodatego

Comment

• genea
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2006.02
      • 1515

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dabu1 Wyświetlenie odpowiedzi
      Nie dalej jak w zeszłą niedzieli widziałem "szofera" za 5,30zł w Drink Hali we Wrocławiu na Henryka Brodatego
      Fajnie. Pojadę tam i zaoszczędzę 5*1,70zł Tylko pytanie ile wyniesie mnie koszt paliwa na dojazd, że o bilecie PKP nie wspomnę
      Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
      Bractwo Piwne

Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
      Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...

Comment

• dabu1
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2005.04
        • 159

Ha po pierwsze to nikt cię do Wrocławia nie zaprasza Po drugie forum jest po to żeby informować społeczność, gdzie i za ile można zaopatrzyć się w tą wspaniałą pszenice a po trzecie a nóż widelec będzie ktoś przejeżdżał przez Wrocław...
        Dodam jeszcze że sześciopak Schöfferhofer Weizen, w tym sklepie kosztował 31,80zł.

Comment

• genea
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2006.02
          • 1515

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dabu1 Wyświetlenie odpowiedzi
          Ha po pierwsze to nikt cię do Wrocławia nie zaprasza Po drugie forum jest po to żeby informować społeczność, gdzie i za ile można zaopatrzyć się w tą wspaniałą pszenice a po trzecie a nóż widelec będzie ktoś przejeżdżał przez Wrocław...
          Dodam jeszcze że sześciopak Schöfferhofer Weizen, w tym sklepie kosztował 31,80zł.
          No to czuję się niezaproszony do Wrocka A po co jest forum to wiem doskonale Chodziło mi tylko o to, że JA raczej tam nie pojadę a inni niech robią co chcą
          Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
          Bractwo Piwne

Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
          Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...

Comment

• Pinio74
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.10
            • 3881

Czy ktoś może zamieścić informację jak szklanka jest aktualnie w zestawie? Czy taka, jak w podanym przeze mnie powyżej linku, czy inna? Na Allegro pojawiło się teraz kilka szklanek Schöfferhofera z innym motywem (facet z brodą) i może ona jest w zestawie.
            Ostatnia zmiana dokonana przez Pinio74; 2009-04-21, 12:32.
            BIRRARE HUMANUM EST

Comment

Przetwarzanie...
            X