Nie dalej jak w zeszłą niedzieli widziałem "szofera" za 5,30zł w Drink Hali we Wrocławiu na Henryka Brodatego
Schöfferhofer Weizen 5x + szklanka
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dabu1 Wyświetlenie odpowiedziNie dalej jak w zeszłą niedzieli widziałem "szofera" za 5,30zł w Drink Hali we Wrocławiu na Henryka BrodategoZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Ha po pierwsze to nikt cię do Wrocławia nie zaprasza Po drugie forum jest po to żeby informować społeczność, gdzie i za ile można zaopatrzyć się w tą wspaniałą pszenice a po trzecie a nóż widelec będzie ktoś przejeżdżał przez Wrocław...
Dodam jeszcze że sześciopak Schöfferhofer Weizen, w tym sklepie kosztował 31,80zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dabu1 Wyświetlenie odpowiedziHa po pierwsze to nikt cię do Wrocławia nie zaprasza Po drugie forum jest po to żeby informować społeczność, gdzie i za ile można zaopatrzyć się w tą wspaniałą pszenice a po trzecie a nóż widelec będzie ktoś przejeżdżał przez Wrocław...
Dodam jeszcze że sześciopak Schöfferhofer Weizen, w tym sklepie kosztował 31,80zł.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Czy ktoś może zamieścić informację jak szklanka jest aktualnie w zestawie? Czy taka, jak w podanym przeze mnie powyżej linku, czy inna? Na Allegro pojawiło się teraz kilka szklanek Schöfferhofera z innym motywem (facet z brodą) i może ona jest w zestawie.Ostatnia zmiana dokonana przez Pinio74; 2009-04-21, 12:32.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
Comment