Dzisiaj zobaczyłem 7miopak puszek Żywca za szklanką.Bytom Podgórna 7/9
7 puszek Żywca +szklanka
Collapse
X
-
-
Jak zwykle GŻ po najmniejszej linii oporu . Ciężko wydać szklankę z jakąś choinką lub mikołajem . Przecież Polska to taki tolerancyjny kraj że browary nie będą wypuszczać nic co jest związane z świętami , gdyż obraziły by wyznawców innych religiiPolakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demonyComment
Related Topics
Collapse
-
Dzień dobry.
Mam do sprzedania kolekcję puszek po piwie i napojach, 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica, przeważnie lata 80,90 i 00.
Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych. Kto chętny do negocacji...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Witam, zbieram puszki od kilkudziesięciu lat. Tylko piwne. Posiadam w swojej kolekcji ponad 4000 różnych puszek (nie zbieram puszek gdzie różnica jest np w nazwie browaru itd). Puszki Polskie i zagraniczne. Skatalogowanych mam 4098 puszek ale koło 200 sztuk jeszcze czeka na wrzucenie do katalogu...
-
-
-
W kolekcji szkiełek Żywca z serii Żywiecka Szkoła Piwowarska posiadam: pokal Bock, szklanka Białe, kufel Marcowe, szklanka Saison, szklanka APA, pokal Porter, pokal Szampańskie, szklanka IPA, szklanka Amerykańskie Pszeniczne, pokal Belgijskie Ale. Czy jest coś jeszcze? Czy są wersje miniaturowe...
-
Channel: Moje zbieranie
-
-
Mam do oddania kilka puszek, etykiet (na butelkach) naklejki, wafle i opakowania po szesciopakach. To co na zdjęciach. Jak ktoś chętny do dajcie znac zanim wyląduje w koszu....
-
-
-
Mam szklankę z Browaru Four Winds, pojemność 0,5l. Chętnie wymienię na etykiety. Oferty proszę na PW.1 Photo
-
2022-08-16, 14:46 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment