Zdrapka Piasta

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• breslauer
    Promocja Piasta - zdrapka
    breslauer
    Zauważyłem plakaty informujące o nowej promocji Piasta. Za kupno 3 butelek dostaje się w sklepie u sprzedawcy zdrapkę - podobno każda zdrapka wygrywa. A do wygrania są szklanki z motywem wrocławskiego Ratusza i podstawki (chyba nie są to żadne nowe wzory, lecz już znane).

Tyle...
    2004-02-06, 16:36
  • e-prezes
    Pinta, Party Pacific Lager
    e-prezes
    Seria "Party Starter" dla Żabki, o której w rozmowie z Kopyrem gdzieś tak z rok temu wspominał Zwierzyna nieco się rozrosła przez ten czas. Były już NZ Pale Ale, West Coast IPA, Session IPA, West Coast APA, Hazy APA oraz East Coast IPA (może coś mi jeszcze umknęło). No i trafiło...
    2024-07-07, 11:32
  • mareks
    Piast x6 = zdrapka (kufel, smycz z otwieraczem lub piwo)
    mareks
    Zauważone dziś rano w sklepie Tercet w niebieskim kwadracie przy ul. Komandorskiej we Wrocławiu.
    Przy zakupie 6 piastów dostaje się zdrapkę.
    Można wygrać kufel, smycz z otwieraczem lub piwo.
    2011-03-15, 08:14
  • breslauer
    Carlsberg-Okocim - promocja pod szyldem Piasta:
    breslauer
    Za 4 promocyjne kontretykiety i 4 kapsle z Piasta Wrocławskiego lub Mocnego można wygrać Fiata Pandę lub 1 z 10 telewizorów lub 1 ze 100 kufli (ze zdjęcia widać, że kufle są takie, jak podczas promocji z grawerowanymi kuflami).
    Na kontrze podane są terminy biesiad piwnych. Jest również...
    2004-04-26, 21:15
  • robox
    2007.02.10 - Zieleniec - Narciarski Puchar Piasta
    robox
    Marka Piast, która otworzyła sezon białego szaleństwa ciągle jeszcze trwającym Zimowym Konkursem Piasta, przygotowała dla miłośników piwa Piast kolejną atrakcję, jaką są zawody o Narciarski Puchar Piasta.
    Już 10 lutego w Zieleńcu na Nartoramie, rusza impreza plenerowa pod hasłem...
    2007-02-08, 20:57
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...