Właśnie wchodzi do lokali promocja Tyskiego. Za każde zakupione piwo (lane, butelka lub puszka) otrzymuje się naklejkę a do pierwszego również kupon do ich naklejania. Po skompletowaniu sześciu naklejek kupon wymienia się na zdrapkę. Do wygrania szalik, czapka lub etui na telefon. Wszystko wykonane z czerwonej włóczki. Na razie widziałem tylko stend do tej promocji.
Tyskie grzeje zimą.
Collapse
X
-
Tyskie grzeje zimą.
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyTagi: brak -
-
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
Related Topics
Collapse
-
Jak w temacie
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
W Niepołomicach w sklepie monopolowym na ulicy Bocheńskiej (Całodobowy sklep monopolowy na przeciwko skrętu do ośrodka zdrowia) do zakupionych pięciu Zagłob polarowa czapka i szalik gratis. Czapka jest czarna z przyszytą metką z logiem Zagłoby to samo szalik.
-
Channel: Promocje piwne
2005-12-25, 10:49 -
-
Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
-
Channel: Czechy
-
-
Na terenie Tyskiego Browaru Książęcego 2 dniowe wiosenne spotkanie na 62 Międzynarodowej Giełdzie Birofiliów
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2025-01-29, 18:28 -
-
Alk. 5, 0%
brak innych parametrów
Zapach z butelki słodowo-ciasteczkowo-biszkoptowy, gdzieś daleko w tle "matowe" i leciutko iglaste nuty chmielowe.
Kolor żółty, pełny, lekko herbaciany
Wysoka klarowność.
Piana obfita, średniopęcherzykowa, cały czas...-
Channel: Niemcy
2024-09-16, 15:56 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment