w Lidlu można zakupić walizeczkę 10ciu piwek i do tego 6 podstawek korkowych w cenie 23,99
Lidl- Carlsberg+podstawki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziMoże jakieś skany tych podstawek. Czy coś na tych podstawkach jest w j.polskim ??
Tam możesz je obejrzeć.Jest to polskie wydanie.
Comment
-
-
Po czym poznajecie,że to polskie wydanie?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziPo czym poznajecie,że to polskie wydanie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziPisać może. Zdjęcie nie wyraźne, więc nie można stwierdzić że polska edycja.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziTo chciałem wiedzieć . Czyli są to polskie podstawki.
Comment
-
-
ehh dekle ładne ale piwo... 'warte' tej ceny jak cholercia nie wiem czy znajdę chetnego w domu by to ktoś wypiłZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika master_luki Wyświetlenie odpowiedziUmiesz czytać????
A wystarczyło grzecznie napisać,ze na podstawkach sa napisy po polsku.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziWyobraź sobie,że tak.Tylko,że ja na tych fotkach za cholerę nie potrafię się doczytać polskich napisów.Widocznie ty masz sokoli wzrok.
A wystarczyło grzecznie napisać,ze na podstawkach sa napisy po polsku.
I ty chcesz mnie uczyć grzeczności ?
Nie żartuj,najpierw zacznij o siebie.
Co do wzroku ,to do czytania używam okularów,polecam.
Comment
-
-
Chłopaki pokój!Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedziw Lidlu można zakupić walizeczkę 10ciu piwek i do tego 6 podstawek korkowych w cenie 23,99Mniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment