Flaszka
Lidl- Carlsberg+podstawki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika master_luki Wyświetlenie odpowiedziI ty chcesz mnie uczyć grzeczności ?
Nie żartuj,najpierw zacznij o siebie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika master_luki Wyświetlenie odpowiedziCo do wzroku ,to do czytania używam okularów,polecam.
Gdybym się doczytał polskich napisów to bym sie nie pytał i na pewno nie ma to nic wspólnego z okularami.Tak ciężko ci to zrozumieć?
A ha,przykro mi,że musisz używac okularów.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziHa ha ha.
Jak masz wypisywać głupoty to lepiej zamilcz.
Gdybym się doczytał polskich napisów to bym sie nie pytał i na pewno nie ma to nic wspólnego z okularami.Tak ciężko ci to zrozumieć?
A ha,przykro mi,że musisz używac okularów.
Milczeć kazać możesz wiesz komu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika master_luki Wyświetlenie odpowiedziMożesz być pewny,że jak dożyjesz moich lat,to na pewno będziesz używał okularów.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika master_luki Wyświetlenie odpowiedziMilczeć kazać możesz wiesz komu.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hoffi Wyświetlenie odpowiedziWczoraj widziano w Galerii Pomorskiej w Bydgoszczy. Ilość ok 3/4 palety. Cena około 27 złZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika soltys1313 Wyświetlenie odpowiedziSorry za off, ale zauważyłem, że po odpowiednio prowadzonym cięciu pudełko z 10-paku nadaje się na przechowywanie podstawek.Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
Comment