Zauważony również w Leclerc w Katowicach, ul. Jankego. 6 konserw za 17,99 plus utensylia. Karin, jak żołądek po Wareczce?
WARKA "wyjątkowy zestaw piwny"
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos Wyświetlenie odpowiedziZauważony również w Leclerc w Katowicach, ul. Jankego. 6 konserw za 17,99 plus utensylia. Karin, jak żołądek po Wareczce?Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Ponadto w Warszawie jakby ktoś jeszcze nie znalazł - dziś wypatrzone dwa miejsca:
1. Rondo Wiatraczna ul. Zakole (niedaleko przystanku 188, 523, 123, 115), sklep 24 Alkoholowy obok tureckiego kebaba.
2. ul. Wawelska, zaraz za przystankiem "Wawelska" w stronę politechniki - przystanek linii m.in. 187, 523, 188.Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedzi.........żebym się zatruł? A w Życiu Warszawy....
przywiozę na giełdę do Tychów.
Comment
-
-
Promocja widziana w niektórych małych sklepach Leszna oraz w promocyjnym ośmiopaku w kauflandzie."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziA jaki jest sens ogłaszania tego typu promocji warki skoro i tak każdy na nią psioczy? No przecież wartości kolekcjonerskie są z tego tytułu co najmniej nędzne.
PS. Widzę, że "wychowałeś" avatara. Piknie! Nie poznałem Cię na początku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BEERBOYS1998 Wyświetlenie odpowiedzite same elementy są wkomponowane w ośmiopak Warki
widziane w Real, Bora-Komorowskiego, 19.99 zł
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziMasz rację, pisałem o tym w temacie z promocją Żywca z Porterem. Tak to już jest, że na co dzień większość kolekcjonerów wiesza psy na piwach koncernowych, a przy okazji promocji i giełd kolekcjonerskich wydają krocie na okazy z tych firm.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
W Gdyni jest w Kauflandzie 16.99 zł, od środy w Realu 18.49 zł i w Tesco 19,99 zł
Comment
-
Comment