W Almie na Bielanach obniżka ceny piwa Agnus z browaru Corsendonk. Bardzo zacny belgijski tripelek. Cena aktualna 1,99 zł(!) za butelkę 0,33. Promocja związana z utratą ważności piwa . Ważność do 24.04.2009 a kupiłem dzisiaj (jeszcze się nie zorientowali że nie mogą już sprzedawać). Wziąłem parę butelek i jeszcze ponad 10 było na półce.
Alma Bielany Wrocławskie - Corsedonk
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Warto odnotować kolejne wydawnictwo o tematyce piwowarskiej: Wrocławskie browary i słodownie, Tomasz Sielicki, Mariusz Kotkowski, Antoni Arsłanow. Z opisu: "Przez wieki Wrocław słynął z piwowarstwa, a tutejsze napitki można było spotkać w wielu zakątkach Europy. Pod koniec XIX stulecia...2024-11-25, 17:53
-
Czekają degustacje i głosowanie na najlepsze piwo.
Nagroda, to nie lada gratka, bo wygrany będzie mógł uwarzyć zwycięskie piwo w naszym browarze!!!
Dodatkowo czeka was koncert muzyki na żywo i pyszne jedzonko które umilą wam zabawęStart2024-10-05Koniec2024-10-05AdresKąty Wrocławskie, 1 maja 11, Browar Caminus-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-10-01, 16:42 -
-
Almaremma Alma
styl (wg, etykiety) Birra Blanda
Alk. 4,8%
Smak nijaki z lekką goryczką. Drugie piwo z tego browaru i drugie nie warte wg. mnie aby je poszukiwać.
Przywiezione z Włoch. Butelka 330 ml. Kapsel czarny....1 Photo-
Channel: Włochy
2024-09-19, 09:01 -
-
Admin: Kontynuacja po przenosinach Stanu Umysłu z Żeromskiego https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=111802
--------------
Stan Umysłu to sklep i galeria z dobrym piwem usytuowana w sercu warszawskich Bielan przy ul. Schroegera 83 (Stare Bielany).
Jednym z elementów...-
Channel: Mazowieckie
-
-
Browar w Ałma-Ata
alk 4,4%
kolor - słomkowy
piana - drobna, biała, do końca zostaje jakiś tam kożuszek
zapach - leciutki, słodowy
smak - samo piwo lekkie ale dość pełne, dominuje zbytnio zbożowa słodycz, goryczka minimalna, to wszystko co...-
Channel: Kazachstan
2019-10-25, 20:18 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment