Svyturys + książka

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pierun
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2005.05
    • 65

Svyturys + książka

Promocja dotyczy zestawu 6 szt. piw Svyturys (3 rodzaje) z książką kucharską oczywiście traktującej o piwie

Promocja wyczytana z gazetki reklamowej sklepu DELIMA w Lublinie (Plaza). Cena zestawu w ładnym kartoniku za 29,99.
  • Pierun
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2005.05
    • 65

A więc w gazetce jest ów promocja, ale w sklepie w Lublinie nie było i raczej nie będzie tego zestawu. Tak mnie poinformował pracownik mówiąc że to jakaś pomyłka z centrali i może w innych miejscowościach będą ale nie w Lublinie .

Comment

• Upiorek
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2007.03
      • 141

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pierun Wyświetlenie odpowiedzi
      A więc w gazetce jest ów promocja, ale w sklepie w Lublinie nie było i raczej nie będzie tego zestawu. Tak mnie poinformował pracownik mówiąc że to jakaś pomyłka z centrali i może w innych miejscowościach będą ale nie w Lublinie .
      Jestem bardzo zainteresowana zakupem/odkupieniem samej książki

Comment

• dopawcia
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2008.09
        • 11

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pierun Wyświetlenie odpowiedzi
        Witam,
        zestaw NA PEWNO w Delimie będzie najprawdopodobniej w tym tygodniu.
        Brak podczas gazetki całkowicie leży po stronie producenta, niestety nie można było tego przewidzieć.
        Mimo zakończenia gazetki zestaw będzie w promocji przez najbliższe 2 tygodnie.

pozdrawiam

Comment

• Doodeck
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.05
          • 1612

W sosnowieckiej Delimie zestaw widziałem, ale w cenie zupełnie niepromocyjnej : 35,99 zł .
          A ta "książka kucharska" to w rzeczywistości ładnie wydana, ale niewielka broszura.
          Nie skusiłem się.
          Dalekosiężny
          Obserwator
          Obiektów
          Dynamicznie
          Epatujących
          Ciekawymi
          Koncepcjami

Comment

Przetwarzanie...
          X