Zamieściłem w dziale kolekcjonerskim zdjęcie otwieracza promującego nową butelkę ...
Tu mogę chyba wkleić zdjęcie opisu z oryginalnego opakowania tego otwieracza
Najlepiej jakby cały Heniek zniknął i uległ biodegracji. To dopiero było by premiowe.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
oczywiscie miało być "biodegradacji". Ale "premiowe" pod3muję
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
a ja lubie heinekena a o gustach sie nie dyskutuje
Lubić można, ale nie aż tak, żeby go pić
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
nie chcialem juz zakladac nowego tematu.
w Carrefour w poznanskiej galerii Pestka dostepny 8-pak Heinekena razem z torba na ramie z logo Heineken music. cena to 22,95 zl.
nie chcialem juz zakladac nowego tematu.
w Carrefour w poznanskiej galerii Pestka dostepny 8-pak Heinekena razem z torba na ramie z logo Heineken music. cena to 22,95 zł.
Comment